2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
بله عزیزم من باردارم.توکل به خدا برو زیر نظر ایشون

تخمک کشی دکترکلانترانجام دادن برام.ولی اجازه نمیدن برم پیشش.براانتقال هم ازشانسم احمدی بود.حالاتصمیم گرفتم برم پیش فشارکی به نظرتون خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر سخت، بعد علتش مشخص نشد؟ 

نه به هیچ وجه.پیش دکترهای مثلاخوب اصفهانم رفتم ولی مشخص نشدتااینکه برای اخرین باری که اینجوری دوماه مثل رودمیرفت رفتم دکتروقصیه راگفتم.بهم گفت زنده ای.بعددوماه.

گلم دوستم پیش فشارکی تو خواجه عبدالله میره خیلی راضی بوده تا حالا، میگه کلی وقت میذاره و دقتش

زینب جان سلام خوبی؟ نی نی خوبه؟ 

زینب جان؟؟؟ بین انوکساپارین و آسپرین باید چند ساعت فاصله باشه از هردو روزی یه دونه دارم انوکساپارین رو ۱۲ ظهر میزنم ۳ ساعت بعدش آسپرین درسته؟؟؟؟؟

خب بعدازرابطه حالامیگیم ادم ازرابطه لذت میبره ولی بعدانتقال چی..فکرکردم شایدمشکل ایمنی دارم.

میگم که اهمیت نداره نشونه چیزی نیست 

گلم حتی داشتن حساسیت تو خانم ها نشونه مشکل ایمنی نیست، نجور تو خودت 😉😉😉

زینب جان سلام خوبی؟ نی نی خوبه؟  زینب جان؟؟؟ بین انوکساپارین و آسپرین باید چند ساعت فاصله باشه ...

خدا رو شکر گلم آزمایش ندادی؟ امروز باید می رفتی؟ 

انوکسا رو شب بزن که تحرک نداری بهتره 

آسپرين هم با ناهار بخور،این جوری همیشه میزان مواد ضد انعقاد تو خونت بالانس داره و فاصله دارن باهم

خدا رو شکر گلم آزمایش ندادی؟ امروز باید می رفتی؟  انوکسا رو شب بزن که تحرک نداری بهتره  ...

نه بابا تازه نصفش رفته روز ۷ هستم روز ۱۵ آزمایش نوشته با اینکه بلاست بودن لیزر هچینگم داشتم نمیدونم چرا ۱۵ رز بعد نوشته 🤔🤔🤔🤔🤔

تا الان ظهر میزدم اشکال نداره تغییرش بدم؟؟؟ بعدم من معمولا ظهرا تحرک ندارم خونه ام شبا بیشتر بیرونیم 

الان نظرت چیه ؟ بازم میگی انوکسارو شب بزنم آسپرین ظهر؟؟ 

بعدم تو مرکز ساعت ۱۲ ظهر اولین بار برام زد منم تعییرش ندادم دیگه 

خدا رو شکر گلم آزمایش ندادی؟ امروز باید می رفتی؟  انوکسا رو شب بزن که تحرک نداری بهتره  ...

یه سوال دیگه هم داشتم از قبل انتقال پروژسترون رو که شروع کردم گاهی زیر دلم یه ذره درد میگرفت مثلا روزی یه بار الانم همینطورم طبیعیه خیلی نگران میشم همش میترسم الان پریود شم روز ۷ هستم هیچ حسی هم ندارم همش میگن باید کمردرد داشته باشیم ولی من ندارم لک لانه گزینی نداشتم هیچی ندارم خیلی ناراحتم 

اه چه روزای بدی😔😔😔😔😔