2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه به من هیچی نداد شما مشکلتون چیه؟

من راستش مشکل حادی ندارم خودم یکی از تخمدان هامو گفته بود مشکوک به پلی کیستیک اما همسرم شکل و سرعت اسپرم هاش هر 2 مشکل داره برای همین دکتر گفت میکرو برای شما گزینه مناسبی هست

سلام عزیزم نگران نباش اگه خدا صلاح بدونه همه چی درست میشه منم مثل شما امروز سونو دومم دادم خوشبختانه ...

مرسی خداروشکر ک برای شما خوب بوده

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۷ ام پریودیم بود و ضخامت آندومترم ۱۰ بود عدد نرمالشو کسی میدونه؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام بچه ها من اومدم مرکز برای دومین سونو سیکلم. بهم گفتن تخمدان راست نهایت س تا داشته باشی ک رشد ک ...

عاطفه جان به نظرم این ماه اگر وضعیتت اینطوریه وارد سیکل نشو.یکمی خودتو تقویت کن بعد برو

روز ۷ ام پریودیم بود و ضخامت آندومترم ۱۰ بود عدد نرمالشو کسی میدونه؟

من روز12هشت بودکه دکترگفت حالاتاروزچهاردهم خیلی خوب میشه براای وی اف.هردفعه میرفتم میگفت صخیمه وبه دردنمخوره.منم یه کاری کردم خونریزیم زیادشه که نازک بشه

من روز12هشت بودکه دکترگفت حالاتاروزچهاردهم خیلی خوب میشه براای وی اف.هردفعه میرفتم میگفت صخیمه وبه د ...

یعنی ۱۰ خیلی ضخیمه؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام بچه ها من اومدم مرکز برای دومین سونو سیکلم. بهم گفتن تخمدان راست نهایت س تا داشته باشی ک رشد ک ...

بااین اوصاعت پانکچرنشی بهتره.فقط پولشومیدی.داروهاشومصرف میکنی.من از35تاتخمک 10تاجنین شدتازه فولیکولهابی کیفیت

دیگه توکل به خدایی بروجلو.منکه ای وی اف کردم گندخوردبه اعصابم

دکترم گفت همه چیز خوبه

دیگه توکل به خدایی بروجلو.منکه ای وی اف کردم گندخوردبه اعصابم

شما مشکل از خودتون بود؟