2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
عزیزم منم ذخیرم پایینه اما بار آخر اینقدر فولیکولام زود رشد کردند که روز ۱۱ سیکل تخمک گیری شدم

واسه منم همین سوال بودک رشد فولیکول ربطی ب ذخیره داره یا نه ک نظرای بچه ها رو خوندم میبینم ربطی نداره خداروشکر

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم داروهام پیورگان و منوپیور و پرگووریس و ستروتاید بود.کلا ۵ تا تخمک داشتم و کلی هم تخمدونام بزرگ ش ...

یعنی بعد پانکچر انتقال نداشتی؟ چرا اخه با پنجتا تخمک بزرگ شدن انقد؟

ممنون عزیزم امپولاتون چی بود مگه؟ ذخیرتون چند بود ؟

گونال اف

الگالترون

PD Homofe

من ذخیره ام ۶/. هست ۱۰ تا تخمک داشتم۶ تاش جتین شد امروزرفتن واسه pgd به امید خدا

جوابش هم یک ماه دیگه میاد محتاج دعای تک تکتون هستم که نی نی هام همگی سالم باشن به حق پنج تن🙏🏻🙏🏻

خدا رو شکر عزیزم، رفتم متخصص زنان  جالبه تا گفتم آی وی اف، دکتر گفت حتی قرص سرماخوردگی بزرگسالا ...

عزیزم انشالله زودتر دوره نقاهتت برطرف میشه 

خودت هم خیلی عسل و لیموترش و اب ولرم بخور

خیلی موثره

دکتر نصر گفتن همه باردارا باید واکسن آنفولانزا بزنن منم هفته پیش زدم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بله داشتم روزي ٤تا  الان دارم كمش ميكنم دكتر گفت الان شده روزي ٢تا بعد يكي بعدم تمام

عزیزم شما همون کلنیکی ک انتقال دادین تحت نظر هستین؟

چون خودم شهرستان کلنیک ابن سینا انتقال دادم زنگ زدم کلنیک بهم گفتن باید برم تهران تحت نظر خودشون باشم برام خیلی سخته ک این همه راهو بخوام برم تهران 

دختر گل این که، این قدر نا امیدی نداره عزیزم، البته حق داری چون تازه جواب منفی گرفتی و این خیلی سخته ...

شوهرم خیلی الرزی داره روزی چندتاقرص حساسیت میخوره.امکان داره به خاطراین نطفه مشکل داشته باشه؟

مررررسي عزيزم 😘😘

این کانال چند قلو دارهاست.

خواستین بیاین.

لينك گروه بارداري💐
🌸🌸ورود اقايان ممنوع🌸🌸
دوستان عزيز لطفا هركي وارد يا خارج ميشه
بگه كه اسمشونو به ليست
https://t.me/joinchat/FenW5ULwfWJV0Cr2BJdOBw ا

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببین مثلا ایدز و هپاتیت و روبلا و اینا رو دیگه لازم نیست نمی دونم چرا این همه نوشته  برات میف ...

منم قبلا کل آزمایش ها رو داده بودم ولی دکتر که عوض کردم مجدد نوشت گفتم اینا رو که دادم گفت ببین یه چیزایی مثه سرخک و آبله و اینا رو یه بار دادی کافی هست نشون میده آنتی بادی تو بدنت هست اما ایدز و هپاتیت اینا ممکنه خدای نکرده تو این فاصله وارد بدنت شده باشه مجبوریم قبل اقدام مجدد تست بگیریم

گونال اف الگالترون PD Homofe من ذخیره ام ۶/. هست ۱۰ تا تخمک داشتم۶ تاش جتین شد امروزرفتن واسه pgd ...

ای جانم پس الان الان شش تا نینی داری،ایشالله ک همشون سالمن و با اولین انتقال مامان میشی❤

نصر دکتر خوبیه دوست من بعد. ۸ سال پیش اون جواب گرفت حتما اون دوره بدنت همینقدر به دارو جواب داده ا ...

خداروشکر، آره شایدم مقاوم شده انقدر دارو مصرف کرده بودم😅شنیدم خیلی جاها بلاست انجام نمیدن میترسن تعداد جنینا ریزش پیدا کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..