2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
تو مرکز هم گفتن دوروز اول استراحت بعد زندگی عادی فقط خنده و سرفه محکم نکنید و پله هارو آهسته برید&nb ...

حق داري ميدونم ولي زياد به خودت سخت نگير گلم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرمانشاه هستم وپیش دکتر سید زاده می رفتم 

ممنوون عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جوووونم امشب همسرم رو راضی کردم اومدیم مراسم عزاداری طبقه دوم هستش الان نمیدونم چرا عذاب وجدان ...

درست حدس زدی هییییییییییچی نیست😁😁😁😁

تو روضه هم خواستی یه کم کمک بده 😉😉😉😉 در حد دستمال پخش کردن😜

@زینبی_بابا   زینب جان اینه سوالم. اخه میدونی میخوام بدونم منی ک ذخیرم پایینه طول میکشه خیلی ک ...

عزیزم منم ذخیرم پایینه اما بار آخر اینقدر فولیکولام زود رشد کردند که روز ۱۱ سیکل تخمک گیری شدم

تو مرکز هم گفتن دوروز اول استراحت بعد زندگی عادی فقط خنده و سرفه محکم نکنید و پله هارو آهسته برید&nb ...

چون می ترسی گلم

حرکات فیزیکی رو بچه اثر نداره الان، باز بزرگ هم شد حرکات خیلی محکم مثل ضربه یا زمین خوردن ممکنه اثر کنه

ببین من این چند وقت خدا میدونه چه قدر سرفه های ناجور و عطسه داشتم، ولی دکتر گفت عیب نداره

من امروز سونو انومالی بودم تو سونو نافم رو فشار میداد درد میکرد خیلی  الانم کبود شده  فر ...

کبود چرا اخه. ای بابا

نه نگران نباش روغن زیتون هیچ مشکلی نداره هذچقدر خواستی بمال به شکمت

عزيزم جز سه روز اول انتقال بقيه روزا فقط نبايد كار سنگين انجام بدي  همين  منم دولا ميشدم ...

اره میدونم خودت عادی شدی بعد سه روز من مثل آدم آهنی راه میرم به همه گفتم کمرم گرفته 

باور میکنی از اون روز که ازت حمام رو پرسیدم هنوز همسرم نذاشته برم حمام دارم روانی میشم 

دیگه کم کم دارم قاطی میکنم یه چی بگم بهشا 

خودش مثل مرغابی هرروز گاهی روزی دوبار حمام میره 

من موندم و حوضم 😁😁😁😁😁😁

زينب جون من ميتونم طاق باز بخوابم فعلا يا فقط بايد به پهلوها بخوابم ؟

فعلا هرجور حال میکنی بخواب بعدا نی نی خودس نمیذاره هیچ رقمه بخوابی. من که بابد راه برم براش فقط

اره میدونم خودت عادی شدی بعد سه روز من مثل آدم آهنی راه میرم به همه گفتم کمرم گرفته  باور میکن ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂ای مامان هپلی پاشو برو حمام تا یه اتوبوس میکروب نفرستادم سمتت

عفونت میگیری خدای نکرده 

من یک روز درمیون با آب ولرم حموم بودم

فقط بعدش جلو کولر نرو، سرما خوردگی و اینا رو مراقب باش

درست حدس زدی هییییییییییچی نیست😁😁😁😁 تو روضه هم خواستی یه کم کمک بده 😉😉😉😉 در حد دستمال پخش ک ...

وااای مرسی که انقدر خوبی نازنین  

اصلا مثل دیازپام ارومم میکنی دختر 

خدا برای اقاتون حفطت کنه الهی همیشه با همسر و دلبندات تو خوشی زندگی کنی خواهرررررر .....

ممنون که هستی 😚😚😚😚😚😚

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂ای مامان هپلی پاشو برو حمام تا یه اتوبوس میکروب نفرستادم سمتت عفونت میگیر ...

نمیذاره بابا گفت به عنوان همسرت راضی نیستم تا روز ۷ انتقال بری منم که حرف گوش کن 😎😎😎😎

امروز رفتم داخل حمام بعد پشیمون شدم اومدم بیرون 

حالا فردا روز ۷ میرم خیلی خوشحالم