2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها فقط باید سفیده تخم مرغ رو بخوریم؟روی کیفیت تخمک تاثیر داره یا فقط برای عوارض هایپری ؟

آره گلم، چون زرده اگر زیاد بخوری روی کیفیت کلسترول خون بالا میره

خوردن رژیم پر پروتیین در این حد برای جلوگیری از عوارض هایپری هست، 

واسه تخمک غذاهای سالم و عادی و میوه وآب زیاد و پیاده روی کافیه

انشالله همه سالم هستن.تعداد بالا ی جنین میخوای چیکار؟؟؟ اگه سالم باشه یه دونه ش هم مارو به آرزومون م ...

ممنون عزیزم

عزیز جان چون ما تالاسمی هستیم و هر جنین۳ تا احتمال براش هست که سالم ، مینور، ماژوز باشه

واسه همین جنین زیاذ باشه شانسمون هم بیشتزه

از اونور موفقیت ivf هم خودش شانش بالا میخواد بعد انتقال بگیره دیگه

دعا کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها روز خوش امیدوارم همگی خوب و خوش باشید من زنگ زدم ییمارستان پرسیدم گفتن۶ تاش جنین شده☹️ ...

سلام عزیزم خیلی عالیه، ان شاء الله همه سالم باشن

تو رو خدا برا منم دعا کن

هنوز آزمایش سل فریم حاضر نشده، از بس فکر کردم بهش خوابای بد می بینم، امروز یه لحظه دلم خواست زنده نبودم

ممنون عزیزم عزیز جان چون ما تالاسمی هستیم و هر جنین۳ تا احتمال براش هست که سالم ، مینور، ماژوز باشه ...

توکل بخدا ان شالله با اولین انتقال مامان میشی

من ۲۵ تا تخمک داشتم .هفتا جنین شد

انتقال ندادم.شاید دوسه ماه دیگه😕

دیروز رفتم خونه دوستم بچشو ی کم بغل کردم راه بردم گریه میکرد دورو بر ۹ ماهشه .از دیشب لک قهوه ای دار ...

گلم دیگه فعلا نباید چیز سنگین بلند کنی، ولی نگران نباش با یه بچه بغل کردن چیزی نمیشه، این قدر هم استرس واسه خودت نتراش 

گلم دیگه فعلا نباید چیز سنگین بلند کنی، ولی نگران نباش با یه بچه بغل کردن چیزی نمیشه، این قدر هم است ...

دیشبم لک داشتم .بیخیال بودم گفتم مهم نیس .اما الان رفتم دسشویی دوباره لک داشتم رو لباسم 

پس جای نگرانی نیس 

چه می دون توکل به خدا ابن سینا هم شنیدم‌خوبه ولی دیدم یه سریا هم ناراضین جواب نگرفتن میگم ...

سلام عزیزم منم اردیبهشت 95ای سینا ای وی اف کردم توابن سینا الان دوقلو هامخوابیدن امید وارم همگی هر جای دنیا که درمان می کنید نتیجه بگیرید 

نمی دونم عزیزم منم از بچهای اینجا شنیدم مثل اینکه هرکی هایپر بشه ۲ تا پریودی بعد انتقال میده دکتر🤔

اره دکتر سونو مو دید گفت هایپراحتمالا میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود