2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اتفاقا منم پیش دانایی میرم چرا ادامه نمیدی باهاش؟

مشکل ما بزرگتر از این حرفاس.دکتر دانایی نتونست کاری بکنه.ضمنا فقط دکتر زنان مهم نیست که.جنین شناس و کلا اکیپ مهمه که کارشون خوب باشه.اونا نتونستن برا ما کاری بکنن.منم دیگه نخواستم دوباره ریسک کنم.رفتم تهران.

من خودم کادر بیمارستانم.یکی از پزشکامون دکتر دانایی رو بهم معرفی کرده بود.مطمان باش کارش خوبه.ولی برا ما نشد دیگه

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان صبح که از پا میشم زیر شکمم جمع میشه و منقبض و کش و قوس دارم زیاد بعدش لک میبینم دلیلش چیه چیک ...

بارداری؟؟ چند وقتته؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بجه ها جون امكان دارد جنين در ده هفتكي در رحم جابه جا شه؟؟اوايل طرف چپم كمي سفت بود الان حس مكنم طرف ...

چون دقیقا بارداریمون با هم بوده میخوام در سونو ها با هم باشیم

[QUOTE=103742233]چون دقیقا بارداریمون با هم بوده میخوام در سونو ها با هم باشیم[/QUOTEباشه عزيزم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزیزم درخواست دوستی رو جواب میدی

عزيزم تو خصوصي پيام بده تا پيدات كنم ...درخواست قبول كردم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مشکل ما بزرگتر از این حرفاس.دکتر دانایی نتونست کاری بکنه.ضمنا فقط دکتر زنان مهم نیست که.جنین شناس و ...

اگه امکانش باشه میشه بگی مشکلت چیه؟ یعنی جنین شناس جهاد خوب نیس؟ ببخشید اینقدر سوال کردم منم مثل خودت منتظرم این 8 سال انتظار بی قرارم کرده تهران کدوم مرکز میری؟ راضی هستی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ممنون عزیزم بابت جوابت،،،اخه دایی تو بیمارستان ارتش کار میکنه میگفت این بیمارستان صارم خیلییییی خوبه ...

عزیزم در مورد تیم ای وی افش گفت؟

چون کلا زایمان و دکتر زنانش عالین برا طبیعی اما در مورد تیم ای وی افش اطلاعات ندارم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی یعنی من که حین سیکلمی تونم بخورم اثر داره مطمینی من برای تخمکام میخوام اخه زیاد جالب نیستن😢

منم امروز دوم آمپولهام بود،دیشب کیوتن نخوردم،از امشب قراره شروع کنم،نمیدونم تاثیر داره یا ن،ولی دکترم تجویز کرده به خاطر همین میخورم به همراه ویتامین ای،آزیترومایسین هم که به خاطر عفونت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها ترو خدا یکی به داد من برسه،دکتر گفت باید بعد از زدن آمپول ۱۵ ثانیه نگهش دارم،من امروز اینقدر استرس داشتم و دستم لرزید که فوری کشیدم بیرون،واینکه باید ی مقدار از شکم جمع بشه بعدا تزریق کنیم؟میخواستم اینکار کنم ولی خیلی سفت یک دستی نمیتونم تزریق کنم به خاطر همین مجبور شدم با یک دست بگیرمش با دست دیگه تزریقش کنم 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم در مورد تیم ای وی افش گفت؟ چون کلا زایمان و دکتر زنانش عالین برا طبیعی اما در مورد تیم ای وی ...

بله عزیزم واسه ای وی اف گفت خوبه،،،میگه ۹۰درصده ای وی اف موفقش!!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏