2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
اگه هایپر بشی بله عقب میوفته فقط آب زیاد بخور کار سنگین نکن پروتئین وتخم مرغ زیاد بخور که دور از جون ...

عوارصش چیه وای خیلی  استرس دار۶ اینکارا😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا رو شکر  گلم حتما برو دکتر اگر عفونت با‌شه آنتی بیوتیک لازم داری، یا عصب کشی در ...

آره گاهی درد میگیره ولی دردش قابل تحمله.چشم فدات شم مرسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزیزم ولی خدا رو شکر مشکلی نداشتم 

ببخش عزیزممتوجه نشدم یعنی هایپر شدی ولی عوارض هایپری نداشتی خداروشکر؟پس یعنی میشه که هایپر شد ولی عوارضشو نداشت،اگه اینجور باشه که خیلی خوبه آدم کلی تخمک می تونه داشته باشه که در نهایت کلی هم جنین براش تشکیل میشه...

شما هم همینطور والا من تا حالا که ۱۶ تومنی هزینه کردم هنوز پی جی دی نکردم خودم تصمیم دارم برا انتقال ...

ممنون عزیزم

پس۱۶ میلیون فقط دارو  و پانکچر؟ هزینه بابت pgdدادین؟ نگفتن هر جنین چقدر؟

دلیل اینکه pgdمیخواین چیه؟

ببخش عزیزممتوجه نشدم یعنی هایپر شدی ولی عوارض هایپری نداشتی خداروشکر؟پس یعنی میشه که هایپر شد ...

آره عزیزم عوارضشو نداشتم درسته ولی در خیلی ازمواقع که تعداد میره بالا کیفیت تخمکا ممکنه بیاد پایین 

خدا جونم شکرت...
شما مشکلتون چی بود؟؟؟ من هم ۲۵ تخمک داشتم هفت جنین ۴ روزه برام فریز کردن؟ کیفیت جنین های شما چطور ب ...

اندومتریوز و لوله های هیدروسالپنکس،والا کسی در مورد کیفیت تخمکام توضیحی بهم نداد ولی من همسرم همکاری نکرد و نتونست نمونه بده مجبور شدن بیوپسی انجام بدن که دکترم گفت چون خودش نمونه نداده تعداد اسپرم کم میشه برای همین جنین کم تشکیل شده

خدا جونم شکرت...
اندومتریوز و لوله های هیدروسالپنکس،والا کسی در مورد کیفیت تخمکام توضیحی بهم نداد ولی من همسرم همکاری ...

کیفیت اسپرم چطور بود؟؟؟

من شوهرم اسپرمش ضعیف بود

هم نمونه داد و هم بیوپسی شد.

خداروشکر به همین تعداد راضی هستم.میترسیدم جنین تشکیل نشه

کیفیت اسپرم چطور بود؟؟؟ من شوهرم اسپرمش ضعیف بود هم نمونه داد و هم بیوپسی شد. خداروشکر به همین تع ...

میگم همسرم حتی برای آزمایشم نمونه نداد همون نمونه ای که با بیوپسی ازش گرفتن و آزمایش کردن و گفتن خوبه😬😬

خدا جونم شکرت...
میگم همسرم حتی برای آزمایشم نمونه نداد همون نمونه ای که با بیوپسی ازش گرفتن و آزمایش کردن و گفتن خوب ...

ببخشید😁

گفتم شاید قبلا آز داده

خداروشکر باردار شدی.

اسپرم شوهرم زیر خط فقره.وقتی نمونه شو اونروز دیدم خیلی ناامید بودم

الان هفت تا جنین داریم احساس غرور میکنه😆

میگم همسرم حتی برای آزمایشم نمونه نداد همون نمونه ای که با بیوپسی ازش گرفتن و آزمایش کردن و گفتن خوب ...

واای همسر منم تنهایی نمی تونه نمونه بده همیشه باید من باشم 🙈و این خیلیییی بدِ خیلی خیلی،همش بهش میگم پس بقیه ی مردا چطوری انقد راحت میرن نمونه میدن اما تو نمی تونی😭