2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
برو خودتو تقویت کن طب اسلامی اول تخمکاتو تقویت کن بعد برو واسه سیکل ای وی اف 

طب اسلامی هم میگه چیزی لازم نداری میگه طبعت گرمه داروهای ما رو نباید بخوری فقط بهم گفته کاسنی بخورم با صفرابر همین، دیگه نمیدونم چ کنم برا پانکچر دوم کلی پودر اینوفولیک و پودرپروکسید و متفورمین خورده بودم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طب اسلامی هم میگه چیزی لازم نداری میگه طبعت گرمه داروهای ما رو نباید بخوری فقط بهم گفته کاسنی بخورم ...

بازم ناامید نشو دوباره برو انقد برو که خدا خودش در رحمتشو به روت باز کنه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
بازم ناامید نشو دوباره برو انقد برو که خدا خودش در رحمتشو به روت باز کنه 

فک کنم خدا منو نمیخواد اصلا نمیشنوه صدامو فک کنم از رده خارج کرده منو تنبیه میکنه یا دوسم نداره نمیدونم هرچی ک هست قشنگ‌ معلومه کلا صدامو نمبشنوه

...
فک کنم خدا منو نمیخواد اصلا نمیشنوه صدامو فک کنم از رده خارج کرده منو تنبیه میکنه یا دوسم نداره نمید ...

من نمیتونم الان بگم اینجوری نگو چون دقیقا منم مثل تو از این حرفا میزدم و این دوران و میگذروندم فقط میگم الهی به حق گلوی بریده علی اصغر یه دست گل بزاره تو دامنت 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
بى خيال باش ملودى بسپار به خدا باور كن خودش برات بهترينها رو رقم مى زنه تلاشتو كن اما خودتو اذيت نك ...

چیکار کنم عزیزم کاری جز غصه خوردن از دستم بر میاد مگه باور کن حواسمو هرکجا پرت میکنم آخر میبینم غرق رویای مادر شدن شدمه خدا خودش تو این شب و روزای عزیز به منم رحمی کنه ان شالله 

خدایا شکرت 
سلام ملودی جان خوبی عزیزم؟خیلی وقته نیستی دختر ان شاءالله هرجا هستی حالت خوب باشه😍😍

سلتم عزیزه دلم آره قربونت حالم اصلا خوب نبود هنوزم روبه راه نشده اما دارم سعی میکنم بهتر بشم برام دعا کن حالم خوب بشه عزیزم

خدایا شکرت 
خاله شدنت مبارک عزیزم.امیدوارم بزودی خداوند معجزشو نصیبت کنه و دل خواهرتم شاد شه.خداروشکر اینقدر دلت ...

ممنون عزیزم 💙

انشالله......

الان ۱۵ ساله منتظر مادر شدنم هستم ولی خداروشکر خاله ۴ تا هستم که حالا بازهم خاله ی فرشته دیگه میشم احساس میکنم بچهای خودم هستن 

امیدوارم خدا دل همه رو شاد کنه........

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

تبریک میگم عزیزم خدا حفظش کنه 💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دوستان گل کیا هیستروسکپی انجام دادن؟ روزچندم سیکل انجام دادین؟ جراحی شدین؟ چندروزه خوب شدین؟؟؟ ا ...

من انجام دادم در رویان روز ۸ سیکل تقاضای بدون بیهوشی کردم اصلا درد نداشت  خودمم داشتم نگاه میکردم از تو مانیتور خیلی جالب بود تا اینکه یه فیبروم ریز دید گفت دیگه باید بیهوش شیتا بردارم منم رضایت دادم بعدعمل تا شب بیحال بودم شب جیگر خوردم از فردا سرحال بودم هزینه هم یک ملیون وششصدشد

سلام عزیزم ممنون از هم دردیت الان حالت چطوره؟ببخشید من تازه وقت کردم بیام سایت..اره عزیزم.من خیلی ...

مرسی عزیزم آره خداروشکر  خوبم الان.فقط ورم شکمم خوب نشده ک احتمالا با پریودی رفع میشه

الان دیگه یک هفته ای میشه ک پانکچر کردم.میترسیدم عوارضش ادامه پیدا کنه و خداروشکر دیگه رفع شد.

ممنون ک جواب دادی عزیزم.

مرسی عزیزم آره خداروشکر  خوبم الان.فقط ورم شکمم خوب نشده ک احتمالا با پریودی رفع میشه الان دیگ ...

میگم هزینتون چقدر شد عزیزم؟مرکز چقدر ازتون گرفت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...