2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فردا عمل پانکچر دارم شام چی بخورم که سبک حساب بشه؟😄

خیلی گرسنه ام اتفاقا🤦🏻‍♀️

راستی اب خوردن زیاد روی کیفیت تخمکها تاثیر داره؟

بچه ها دعا کنید فردا فولی هام تخمک های خوب و تپلی داشته باشن و ژن سالم و ازمن گرفته باشن🙏🏻🙏🏻

قربونت برم زینب جون.نه عزیزم اومدم خونه.حالم خوبه.امروز هم سرکاررفتم.فقط  شکمم هنوز بزرگه اشتها ...

خوب الهی شکر نگرانت بودم

ببین ولی هنوز مراقب باش تا پری نشدی خطر رفع نشده

ان شاالله کلی جنین تپل داری فردا😍😍😍

نه بابا، یه بار نزدیک پانکچر دوغ بخوری هیچی نمی‌شه خیالت راحت 😉😉😉😉

سلام عزیزم خوبی من دیروز عمق رحم گرفت دکتر برام 7بود دوستم میگه نرمال ش 8 هس برا تو کوچکه؟ 😢😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خوب الهی شکر نگرانت بودم ببین ولی هنوز مراقب باش تا پری نشدی خطر رفع نشده ان شاالله کلی جنین تپل د ...

مرسی عزیزم💗💗💗

سعی میکنم همه چیزو رعایت کنم

الان میفهمم دوستانی ک چندبارپانکچر کردن چی کشیدن ان شالله مزد زحماتشون رو بگیرن🙏🙏🙏

اره عزیزدلم رفتم.مزخرفترین سونویی که توی عمرم رفته بودم همین بیوفیزیکال بود تو اون شرایط که استرس ک ...

والا دلیل خاصی بهم نگفت برای معاینه ماهانه که رفته بودم برام نوشت اون ob چیه عزیزم ? کلا دیگه مخم جواب نمیده 😅

از خودم نپرسید که گفت تا حالا کسی بهت نگفته آندومتریوز داری؟ ببین من قبلا پریودم منظم نبود و درد هم ...

پس ناز نازی هستی

نه عزیزم ۳ ، ۴ روز تاخیر مهم نیست

درد آندومتریوز خیلی شدیدِ و اگه حاد باشه با سونو واژینال تشخیص میدن البته دکتر معتبر.

و اینکه شما دارو استفاده میکنی و درد داری کاملا طبیعی هست و نشون میده بدن داره به دارو جواب میده.

نگرانی تون بی خودِ توکل به خدا همه چی عالی پیش میره و به زودی مامان شدنت رو میای میگی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وااااااااااااای عزیزم تبریز اینقدر ها هم بد نیست ها فدات شم من فقط شنیده بودم یکی از جنین شناس های م ...

شهرش که عالی بود دکترشم عالی بود جنین شناسای مرکزش حالمو بد کرد

...
مرسی عزیزم💗💗💗 سعی میکنم همه چیزو رعایت کنم الان میفهمم دوستانی ک چندبارپانکچر کردن چی کشیدن ان ...

واقعا سخته انشالله به احترام این شب ها کلی جنین عالی داشته باشی من دو بار پانکچر کردم هر دوبار جنینام ضعیف شدن الانم دیگه جنین ندارم سرگردون و آواره و‌بلاتکلیفم

...