2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
پزشک همسرم دادخواه بود بعد از ۲تا میکرو منفی هرچی گفتیم دی اف ای بنویس قبول نکرد .همسرم با جنتی ویزی ...

عجب زور میگن اینا

گلم سجادی رو انتخاب کنین خیلی بهتره، شما از لحاظ قانونی حق انتخاب پزشک معالج خودتون رو دارین، هر کی اجبار کرد بهش بگید

صدیقی هم خوب بود ولی ولمن نداد به همسرم، خودم سرخود این کارو کردم، اما سجادی شنیدم حداقل واسه این آزمایش ها ارزش قائل هست

آخه بگو درسته اثبات نشده ولی اگر خیلی بالا باشه هم میکرو معنی نداره

ممنون زینب جون از توضیحاتت. تا وقتی بخوای مشکل رو فقط گردن طرف مقابل بندازی هیچی درست نمیشه... متاسف ...

خدای من این آقایون خیلی باحالن

آخه تستسترون پایین یعنی باید آقا درمان بشه، روی کیفیت اسپرم هم خیلی اثر داره 

دقیقا این جور مسائل همکاری دو طرفه می خواد نه این که تقصیر رو کامل گردن یکی دیگه انداختن

ولی اگر بتونی س ک س تراپ بری بهتره شاید بتونه کمکتون کنه و یواش یواش همسرتون هم به بهانه های مختلف بیاد و شرکت کنه کنار شما

ان شاالله درست میشه، فقط اینو بدون حتی زوج هایی که از زندگی جنسی شون رضایت دارن همیشه یه رابطه ایده آل ندارن، و بدون تو جامعه ما این مشکلات خیلی زیاد هست ولی کسی در موردش صحبت نمیکنه، پس تنها نیستی

و یه خبر خوب اینکه درصد بالایی از این مسائل خیلی خوب و راحت درمان میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم عزیزم، حالا جوابو نشون بده ببین چی میگن 

زینب جون پروژسترون که جاش قلمبه شده یعنی جذب نمیشه برای من کبود شده قلمبه انگار کیست شده حوله هم گداشتم خوب نشد 

نمیتونم شبا پهلو به پهلو بشم 

خب اگه دکترت داده قطعا با توجه به شرایطت لازم بوده عزیزم...خوب کاری کردی که زدی.ایشالا وروجکتو به مو ...

خاکستری جان یکی یکی یادم می افته سونوی بیوفیزیکالتو رفتی? دکترم برای من نوشته گفت تا هفته 33 برم که میخوام این چهارشنبه برم

سلام من ديروز با بتاي ٢ منفي شدم از پريشب هم ديگه پروژسترون نزدم ولي پري هم نيومده هميشه بعد از قطع سريع ميومد، ديروز درد پري و لك بيني داشتم ولي امروز ندارم

...
زینب جون پروژسترون که جاش قلمبه شده یعنی جذب نمیشه برای من کبود شده قلمبه انگار کیست شده حوله هم گدا ...

نه جذب میشه ولی سعی کن عمیق و آروم برات بزنن تا جذب بشه، آنا میگفت روز اول کمپرس سرد بذارین، روز دوم کمپرس گرم درست میشه 

عزیزم.پس حتمایادت باشه روز پانکچر بگو چ ساعتی زدی...چون با توجه ب زدن امپول ازادسازی باید بری اتاق ع ...

ممنون عزیزم اره گفتم گفتن عمل هم فردا ساعت۱۰ هست دیگه

میگما چقدر گرونه این عمل پانکچر، الحساب ۵ میلیون گرفتن🙄

شماکجا پانکچر و ivf شدین؟

نه عزیزم فقط روز پانکچر به مرکز اطلاع بده واسه ساعت جراحی،  مشکلی نیست، نگران نباش

ممنون عزیزم بله گفتم تشکیل پرونده هم دادم فردا۷ صبح باید بیمارستان باشم و۱۰ عملم هست

اگر کار خاصی باید بکنم بگید بدونم

گفتن۱۲ شب به بعد هم چیزی نخور دیگه