2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میشه مثلا فردا برم تامین اجتماعی خودمونو بیمه کنیم؟دو ماه دیگه باید داروهارو استفاده کنم

فک نکنم خیلی سریع دفترچه بدم عزیزم،حتمابروفرداسوال کن،اگه دوسه ماه انتقالت عقب بیفته ارزش داره چون سرم هزینش خیلی بالاس

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من یادمه مثل خانمای باردار شده بودم... رژیمتو جدی بگیر .سفیده بخور خیلی زیاد.اگه انتقال نداری دوغ ب ...

عزیزم تسلیت میگم خدارحمت کنه.از پست بچه ها متوجه شدم .ان شالله به زودی آرامش برگرده به خونت

میدونم تو شرایط خوبی نیستی اگه تونستی جواب بده 

یادمه شما عوارض شدیدی سراغتون اومده بود

چند روز بعد پانکچر بستری شدین؟؟؟

راستش دیشب و امروز صبح اندازه گرفتم شکمم بزگ شده بود.الان هم اندازه گرفتم بیشتر شده .دوباره استرس افتاده به جونم.دکتر هم گفت شکمت آب آورده ولی زیاد نیست

من تا ده روز دیگه چیکار کنم 😭

این حالت تهوع کوفتی هم اجازه نمیده رژیمو رعایت کنم اصلا هیچی نمیخورم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  یع سوالی دارم هرکس می دونه جواب بده لطفا من یادم امپول پروژسترون آنا جون می گفت ...

عزیزم من باسرنگ معمولی میزدم وتزریق عمیق عضلانی تا٣ماه ٢تاپروژسترون صبح و٢تاشب میزدم چون لکه بینی داشتم همراه باشیاف سیکلوژست اونم روزی٢تاوقرص دوفاستون  ازماه چهارم ب بعدهفته ای ی پرولوتون زدم تاهفته٣٧ازحال اون روزام نگم برات ک ارزومرگ داشتم تمام پشتم کیست شده بودامپول دیگه فرونمیرفت باگریه میزدم خیلی دردمیکرد تازه هپارینم روزی ٢تامیزدم اونم تاروززایمان زدم لعنت ب اون روزاهنوزپشتم  تیرمیکشه جاشون همه بدنم کبودبودازامپولام با سن بازو رون شکم همه جام میزدم ابکش شدم😪 

من که به رون پام میزنم دیگه  گفتم شکمم و یه موقع میگن ببینم همش کبوده🌷🌷

من کبود نیست ، یک کم هم زرد و طوسی شده بود ک خیلی کمرنگ شده.

ولی مرکز گفت نه به پا بزن نه به بازو.

اثرش کم میشه.

حالا شنبه آینده میرم ببینم طرازی چی میگه.

چون واقعا ۹ ماه سخته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آها پس azf اصلا لازم نیست، همون dfi حتما انجام بدن

زینب جون تعداد اسپرم همسر من ۲ تا ۳ میلیون که بعد از مصرف دارو بیشتر میشه ولی ثابت نیست یعنی ی روز به زیر صد تا میرسه یه روز هم ده میلیون میشه،همسر منم باید این آزمایش رو انجام بده ضمن اینکه تا حالا هیچ آزمایش هورمونی ندادن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اتفاقا منم ب این مورد مشکوک شدم واقعیت اینه که سطح امکانات مثل میکروسکوپ و تجهیزات مرکز و تخصص و قدر ...

اره بنظر میرسه احتمال خطای انسانی توش خیلی بالاست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها یه سوال من درمرحله اماده سازی برای پانچر هست ودارم گونال میزنم و۱۲ شهریور سونو دارم ۱۵ ماه پیش هیسترو شدم ویک فیبروم ریز برداشتم وتا امروز باهمسرم رابطه نداشتم ولی امروز داشتم وحشتناک درد داشتم واز اون به بعد احساس سوزش دارم فکرکنم عفونت شدم این روی تخمک گزاری وسیکلم تاثیر داره میتونم انتوبیوتیک مصرف کنم؟ حالا چیکار کنم😰😢

تارا شما خوبی نمیخوای جنین انتقال بدی جنین فریز دارید

سلام عزیزم بله یک بسته دارم ولی باید دو تا پریود از سقط بگذره و هنوز پریود نشدم واقعا کلافه ام 

از طرفیم یادم میاد باز باید اون روزای مزخرفو از اول شروع کنم ....

سلام عزیزم بله یک بسته دارم ولی باید دو تا پریود از سقط بگذره و هنوز پریود نشدم واقعا کلافه ام  ...

خیلی سخته حق داری انشأالله همین یه بستت می گیره ایندفعه تا آخرش خوب پیش میره منم میخوام این ماه برم واسه میکرو خیلی دلهره دارم بخاطر داروها چون سینه هام فیبروکیستیکه ازیه طرف میگم رحم اجاره کنم ازیه طرفم میگم هزینش بالاست وهم اینکه دوست دارم خودمداین حسو تجربه کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

واقعا ممنونم ازتون دوستان ،ببخشيد من نمي دونم چطور جواب محبت تك تكتون رو بدم،تازه عضو شدم 😍 فقط ي سوال ديگه داشتم،ابن سينا گفتن بدنم ب ابله مرغان ايمني نيست،بايد برم مشاوره،كسي تجربه داره؟چيكار كنم سريعتر و بهتر جواب ميگيرم؟

خیلی سخته حق داری انشأالله همین یه بستت می گیره ایندفعه تا آخرش خوب پیش میره منم میخوام این ماه برم ...

هنوزم گاهی جای لانه گزینیش درد میکنه فکر کنم تا ابد این دردو حس کنم

چند تا انتقال داشتی؟ اگه حتی یک بچه هم داری خودتو عذاب نده برو زندگیتو بکن