2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله ک خیره و اتفاقای خوب میوفته. آزمایش ذخیره رو دوباره دادی؟  یعنی ۱۳ شهریور تازه میخوای ...

عزیزم من آزمایش ذخیره تخمدانم خوب بود ۱.۹ بود.اما مرکز قبلی سونو کرد گفت ذخیرت هشت دهمه.بماند که همه حرفاشون ضد و نقیض بود..نه از اواخر تیر ماه رویان میرم.سیزدهم باید برم با جواب آزمایشات و پاپ اسمیر که اگه همه چی خوب بود سونو کنن و  بعدش سیکل رو برام شروع کنن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام بچه ها

من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا!

من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیلییی خودم رو منقبض میکنم و به خاطر همین درد دارم. واقعا ناخودآگاه این کار رو میکنم. راستش قبلا برای نزدیکی هم همینطوری بودم ولی الان بهتر شدم. هر بار میرم سونو دکتر میپرسه مطمئنی مشکل آندومتریوز نداری؟

من نگران شدم، نکنه مشکلی داشته باشم؟ 

بعدشم گفت مجبورم موقع انتقال بیهوشت کنم... از اون طرف دفعه قبل که برای پانکچر بیهوش شدم بعدش خیلی حالم بد شد... نمی دونم واقعا چیکار کنم

شما درد ندارید موقع سونو؟

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

خیلی تسلیت میگم ساراجون انشالله غم آخرتون باشه و هر چی زودتر خونواده شوهرت سر پا بشن و تو هم راحت شی از این شرایط سخت.چرا حرف مردم برات اینقد مهمه اونم تویی ک ماشالله یه دختر گل داری هر کی چیزی گفت یه گوشت در باشه اونیکی دروازه بگو ب وقتش خودم بهش فک میکنم ک بچه بیاریم ب حرف کسی اهمیت نده.عزیزم انشالله ک پشت این مصیبت خدا روزای خوبی برات کنار گذاشته .الان سعی کن کمک حال مادرشوهرت و خونوادش باشی اونا الان غم سنگینی دارن انشالله ک پاداششو خدا با اومدن یه گل پسر تو دلت بهت میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا! من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیل ...

عزیزم شاید ب داروی بیهوشی حساسیت داشتی بهشون بگو این قضیه رو.و اینکه خودتو منقبض میکنی حتما یه ترسی از اون درد داری ک باعث میشه ناخودآگاه خودتو منقبض کنی پس همون با بیهوشی برات انتقال بدن خیلی بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمی دونم باهاش چیکار کنم واقعا! من وقتی دکتر میخواد برام سونو کنه خیل ...

اگه اینجوری حتماانتقال بابیهوشی انجام بده منکه براانتقال خ دردکشیدم چون رحمم هم عقبه خیلی وهم کجه😃رحمم قبلش شستشو دادوای اونو که دیگه مردم اماهمه مراکزشستشونمیدن منم مثه خودتم منقبض میکنم

ترس که دارم، یعنی وقتی میخوام برم سونو از صبحش از ترس دل درد می گیرم

خب برا همونه دیگه.آخه مگه سونو ترس داره؟اذیت میشی موقل سونو درد داری؟