2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
بچه ها کمکم کنید😭 دیشب حالت تهوع شدید داشتم.الان هم شکمم رو انداره گرفتم تقریبا شش سانت بزرگتر شده ...

شکم خیلی بزرگ شه اب رو میکشن...نگران نباش

زودتر برو سرم میزنن خوب میشی..زود برو گلم

وزنتم اضافه شده؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نسرین جون پنجم انتقال دادین ؟ منم‌سشم بود هیولایی شدم انقد میخورم 😎😎😎😂 انکار دریل گذاشتن ...

سلام گلم من چهارم دوشنبه انتقال دادم ولی از خوردن خسته شدم خودم دیگه خجالت میکشم پهلوهامم تیر می‌کشه من ماه قبل ۱۷ دهم پریود شدم هر ماه هم سه روز جلو میندازم ولی درد زیر شکمم مثل درد پریود نیست تیر می‌کشه انشاالله همه دوستان تاپیک مثبت بشن ما دونفر هم از دعای خیرشون 

التماس دعا دوست عزیز 

من هجدهم ازمایش دارم که تعطیل  هفدهم میرم دعا کنید مثبت بشم 

عزیزم نترس..معلوم.نیست ک شکمت اب اورده باشه..منم بعد پانکچر یبوست حالت تهوع شدید داشتم ک اصلا نمتونس ...

نه درد که ندارم فقط حالت تهوع شدید دارم .دور شکمم رو ک اندازه گرفتم اندازش بیشتر شده بود ولی خیلی بزرگ نشده درد هم نداره

وزن نکردم .شکمم یکم بزرگ شده اما به چشم نمیاد اندازه گرفتم معلوم بود

من یادمه مثل خانمای باردار شده بودم...

رژیمتو جدی بگیر .سفیده بخور خیلی زیاد.اگه انتقال نداری دوغ با نمک زیاد بخور.واسه حالت تهوعت دمیترون بخور.قرص دایمتیکونم بخور.ضرری ندارن این قرصها.عرق نعناع هم خوبه.حال منو خیلی بهترکرد

خودتو وزن کن.اگه دیدی وزنت داره میره بالا ،زود برو بیمارستانی که معرفی کردن بهت

سلام عزیزم خوبی؟..گل پسری خوبه؟❤❤  دور از روت ،روزای بدی رو میگذرونم...برام دعا کن لطفا گلم ❤❤

فدات ماهم.خوبیم خداروشکر

عزیزم .از خدامیخام هر چی ک هست خیلی زود درست بشه و همه چی روبراه بشه و مشکلی نباشه🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات ماهم.خوبیم خداروشکر عزیزم .از خدامیخام هر چی ک هست خیلی زود درست بشه و همه چی روبراه بشه و مشک ...

خداروشکر😍😍

مرسی عزیزم از دعای خیرت 🌹🌹

خداروشکر😍😍 مرسی عزیزم از دعای خیرت 🌹🌹

سلام سارا خوبي؟ چرا اخه، نگرانت شدم، مربوط ب سلامتي كه نيس انشالله،،،، سارا از جراحي پورمطرود راضي بودي؟ ارزش داره برم پيشش؟ جنين ندارم ديگه بلاتكليف شدم خدا بايد كمكم كنه

...

سلام،خوبین؟بچها بنظرتون پرولاکتین خیلیییی پایین باعث نمیشه انتقال منفی بشه؟؟اخه من قبل از انتقال پرولاکتینم بالا بود دارو خوردم بعدش که ازمایش دادم وجوابشو بردم پیش دکترم گفت خیلی دارو مصرف کردی رسیده بود به نیم،،دکترم میگفت اشکال نداره میتونی انتقال بدی ولی من فکر میکنم بخاطر این بود منفی شدم😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام گلم من چهارم دوشنبه انتقال دادم ولی از خوردن خسته شدم خودم دیگه خجالت میکشم پهلوهامم تیر می‌کشه ...

ان شاءالله تموم زنهایی که این آرزو رو دارند براورده بشه 

من بیستم بایدآزمایش بدم ولی روز تاسوعا بی بی بزنم مشخصه 

ان شاءالله شما زودتر مثبت میشی منم امیدوار و دلشاد 

منم چیزی که میخورم زودی ضعیف میارم‌

پهلومم بیشتر وقتا تیر میکشه 

امیدوارم به حق صاحب ماه محرم ناامید نشیم‌

الهی مرا  آن ده که آن به 
سما جون روش مصرفش چجوریه با چه دوزی و روزی چند تا وتا کی باید بخوری؟ ممنونم بهم گفتی💚

به من دوز 1000 میلی گرم داده که هر 12 ساعت یک ویال باید بخورم. البته راستش باعث میشه یکم فشارم بیوفته... 

سلام زینب جون خوبی عزیزم نی نی خوبه ؟؟؟ میگم من اردیبهشت پارسال که سقط کردم اسفند که با دکتر طرازی و ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، منتظر جواب سل فری هستیم، ان شاء الله با دعای شما خوبه جوابش

واسه فولیک 5 سه ماه قبل از انتقال بخوری تو حالت عادی کافیه 

ولی برای مشکل ایمنی و انعقادی دیگه اطلاعی ندارم🙈🙈🙈

سلام عزیزم خدا رو شکر، منتظر جواب سل فری هستیم، ان شاء الله با دعای شما خوبه جوابش واسه فولیک 5 سه ...

زینب جون حالت تهوعت بهتره؟من دیگه از آلرژی و گرفتگی بینی بیچاره شدم.صدام عین کسی شده که یه روز کامل گریه کرده