2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
گلم تا قبل از پانکچر علائم هایپری نمیاد، ولی از الان رعایت کن رژیم پر پروتیین، با آب زیاد، و پیاده ر ...

انشالله که نشم زینب جون امشب دیگه احساس کردم تخمدانام داره میترکه 

هر تخمدان ۱۰ تا نوشته در مجموع بیست تا و سایزاشونم متفاوته از ۲۰ داره تا ۱۰ 

😍🥰❤️

من بتام چهار  و نیم بود داروها را قطع کردم کمر درد شدید دارم فقط با کجود هیسترو و سرن و پردنیزو ...

سلام عزیزم چیشده؟؟؟ مگه شما بیبی چکت مثبت نشده بود ؟؟؟ 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از پانکچر میترسیدم بدترازون شوهرم هم همزمان با من عمل کرد دیگه هیچکسی نبود ک بالاسرمون باشه. خیل ...

خداروشکر عزیزم انشالله که نتیجه می گیری و خیلی زود این روزای سختو فراموش می کنی آمین...

منم از پانکچر وحشت دارم کلا از عمل و اتاق عمل و بیهوشی واینا می ترسم 😢😔من ماه بعد هفتم وقت دکتر دارم که وارد سیکل میکرو بشم البته قبلا یبار آی یو آی منفی داشتم 

سلام صبح زیباتون بخیر دوستان عزیز 

من زیر شکمم دقیقا هر دو تا طرفم تیر می‌کشه یه درد خفیف داره این حالت عادی دوستانی که انتقال داشتید راهنماییم میکنید روز پنج انتقال دادم 

من خیلی گرسنم میشه و غذا زیاد میخورم بخاطر داروهاس؟؟؟شما هم اینجوری بودید ؟؟

قبلا هم غذا میخوردم ولی نه به این اندازه

سلام صبح زیباتون بخیر دوستان عزیز  من زیر شکمم دقیقا هر دو تا طرفم تیر می‌کشه یه درد خفیف داره ...

عزیزم.ب فال نیک بگیر...منم خییییلی گرسنه میشدم..و طبق تجربه کسانی ک دیدم گرسنه میشدن همگی مامان شدن😇 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم منو دخملمم دعا کنین🍀🍁

عزیزم بسلامتی فردا دخملی میاد بغلت😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
معلومه امکان داره، هر جنین 5 روزه ایی اول سه روزه بوده بعد بلاست

زینب جون منظورم اینه ممکنه روز سوم به مرحله بلاست برسه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...