2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نرمال سالین ساده است، اگر افت قند داری یک سوم دوسوم بهتره

متوجه منظورت نشدم زينب جان. نرمال سالين ساده چيه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم عزیزم. خدا رو شکر شهریارم خوبه الحمدالله دیگه کم کم دارم به این فکر میکنم بهش یاد بدم نماز شب ...

خداروشکر که خوبه.دستای کوچولوشو ببوس😘

ای جونم بچه ی منم قطعا شبا تا صبح بیدار میمونه😂چون الانم انقد که شب لگد میزنه روز نمیزنه🤣

درمورد تاریخ زایمان هم‌نمیدونم😐راستش من هنوز نرفتم برای کارای زایمان...قراره برم شیراز.احتمالا دو سه هفته دیگه میرم شیراز برای کارای بیمارستان و دکتر اینا.بهم‌گفتن این هفته بیا ولی برام امکان نداشت از الان برم و بمونم تا زایمان.ایشالا قبولم کنن😂بی دکتر نمونم صلوات

ولی من حدس میزنم یا اول ابان باشه زایمانم یا اواخر مهر ان شاالله

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شالله بعد اين همه سختي و استرس هفته ديگه خدا به داد دلم برسه .😔نه قند ندارم ميخورم حتما. سر ...

آره میزنن، اگر تهرانی برو بیمارستان آرش قبول می کنن، بیمارستان های عادی زن باردار پذیرش نمی کنن مگر اینکه پزشک زنان تو بخش زایمان ویزیت کنه و بگه سرم

اره واقعا نمیشه برنج ونون نخورد. چون بااین دوتا معده ادم پر میشه فقط😒فعلا خودم کمش کردم  نصف م ...

دکتر ب من گفت نون و سیب زمینی و الویه و ته دیگ و ساندویچ وشیرینیجات .... بد تره. برنج بهتره باز.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مررررسي گلم انشاالله زود زود خبر مامان شدنت رو بشنويم  اتفاقا من ميرم بيرون ميزنم سريع هم بلند ...

مرسی فدات شم،ممنون ازدعای قشنگت،💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دور از جونت، خاک تو سر من که دیگه حتی توانی برای افدام ب بارداری ندارم چ برسه به تحمل خود بارداری

دور از جونت دختر.دیگه نبینم از این حرفا بزنیا.میفهمم خسته ای،غم داری،ولی صبور باش گلم،شنبه هم ازمایش بده ان شاالله که مثبتی

اگه مثبت بودی که ایشالا هستی،کلی میزنمت مامان‌خانم😤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم