2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام زینب جون من رفتم مطب سونو انجام دادم گفتن به امید خدا یکشنبه برم واسه پانکچر ، تخمدان راستم درد میکنه پهلومم همینطور از دستیار دکتر پرسیدم هایپر نشم گفت نه 

میترسم خیلی کلی هم حساس شدم الان شوهرم سر غذا یه چیزی بهم گفت زدم زیرگریه به شوخی گفت تو هیچوقت بچه دار نمیشی ازش متنفر شدم 

حالا اینارو بگذریم سینه هامم خیلی حساس شده ، زینب جون اینا علایم هایپری هست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنینم 3 روز بوده. یعنی بی بی نذارم قبلش؟ 

نه گلم بي بي الكي بهت استرس ميده انشاالله ١٤انتقال برو آز با يه بتاي تپل خوشحالمون كن 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
🥴🥴🥴🥴الهی بگردم کباب شدم براتون😢😢😢 یعنی گفتی هیچ کی مراقبتون نبود یاد خودمون افتادم البته ما ...

ما هم شرايط شمارو داشتيم زينب جون همسرم بايد تادالافيل ميخورد چون تو مركز نميتونست نمونه بده 

بعدم هيچكس خبر نداشت

ولي به نظرم كسي خبر نداشته باشه بهتره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم بي بي الكي بهت استرس ميده انشاالله ١٤انتقال برو آز با يه بتاي تپل خوشحالمون كن 🤲🏻🤲🏻

مرسی عزیزم  دعاهای شما مادرا گیراست دعامون کنید تو رو خدا خسته شدم واقعا این بار سومه😭

وااای خاکستری جون من از ترس اینکه گیر همچین دکترایی نیوفتم تا حالا به غیر مرکز جای دیگه اای نرفتم دک ...

زی زی جون اصلا بهت نگم‌وقتی گفت جفتت مارژیناله چقد به‌هم ریختم

گفتم من‌که انقد‌رعایت کردم بخدا یه‌پله‌هم نرفتم.یه بیرون رفتن ساده با خونواده.هییییچ.یعنی کل بارداریم تو خونه‌گذشت بازم‌خداروهزار مرتبه شکر.ناشکری نمیکنما ولی منظورم اینه بی احتیاطی هم نمیکردم.وقتی گفت جفتت پایینه‌هنگ‌کردم

چون من دکتر بندر نشون دادم تاکید هم کردم جفتم خوب شده گفت اره رفته بالا!

ببین‌ اصلا خودتو‌ نسپار به هرکسی.من مث چی‌پشیمونم!حیف‌اون همه پله که رفتم بالا تا رسیدم به مطبش...حدود ۳۰ تا پله.بعد این همه استراحت.بخدا فقط زورم میاد که هیچ علمی نداشته

یعنی بی سواااد تر از این ندیدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاءالله همه چی خوبه عزیزم نگران نباش  متاسفانه ما علائممون هم معلوم نمیشه به خاطر داروهایی ...

فدات گلم انشاالله با دعاي شما دستان 

قبلا اين قرصارو ميخورم اصلا رو من عوارض نداشت خدارو شكر حتي پرژستروني كه عضلاني ميزنم همه ميگن درد داره من چيزي نفهميدم 😂

انشاالله حالت تهوع هم به خاطر ني ني باشه ❤️❤️

خیلی ممنون عزیزم، همیشه نبودت حس میشه 😍😍😍 منم نمی گم بی خیالم، ولی توکل به خدا سعی میکنم جوجه رو ...

فداتشم مهربون.اره اذیتش نکن اون فسقلو

قربونش بره خالش😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسی عزیزم  دعاهای شما مادرا گیراست دعامون کنید تو رو خدا خسته شدم واقعا این بار سومه😭

ايشالا گلم اميدت به خدا باشه واست آيت اكرسي ميخونم انشاالله مامان شدي 🤲🏻

من بتام چهار  و نیم بود داروها را قطع کردم کمر درد شدید دارم فقط با کجود هیسترو و سرن و پردنیزو ...

خیلی سخته عزیزم😔😔😔ولی معنی سرم و آسپرین و... مثبت شدن قطعی نیست، کمک به بالارفتن احتمال بارداری و حفظ اون هست

بتا 4.5 یعنی یه اتفاقاتی افتاده پس یعنی همین رو ادامه بده گلم و ایده طب سنتی هم خوبه

امیدوارم اصلا طبیعی مامان بشی

نه عزیزم ببخشید مرجان و لوبیاشو میگم پستی که روش ریپلای کردی مربوط به مرجان و لوبیاش بود فکر کردم با ...

عه.اشتباه متوجه شدی‌گلم‌من پست مرجانواسمان رو ریپلای کردم.خدا منو ببخشه.ایشالا دوقلوهاشو صحیح و سااالم بغل بگیره ❤ امیدوارم قسمت‌همه منتظرا شه

دوستای گلم ممنونم بابت جوابتون،،انشالله که همه حاجتروا بشید،،،فقط لیست ازمایشات ایمنی وانعقادی رو هم واسم بذارید🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الان میخوام بدونم که با این وضعیت اسپرم امکان داره آزمایش اسپرمش که دوباره میخواد بده سالم باشه؟

دختر گل معلومه عمل بیضه خیلی اثر داره،حتی میگن بچه های پسر ورزش های رزمی تو سن پایین نرن چون احتمال آسیب به بیضه هست، ولی هر چی هست خوبیش اینه ژنتیکی نبوده 

آزمایش رو حتما 3 هفته بعد از آزمایش اول و با مصرف مکمل یا بدون مکمل هر چی دکتر گفت انجام بده تا بعد ببینیم چی بهتره

@نفسی835  

@زینبی_بابا    

بچه ها ببینین سونو رو!

دکتر بی سواد متن توضیح هماتوم رو دیده بود بهم گفت جفتت مارژیناله!!!!سرمو بکوبم به کدوم دیوار از دست اینا؟