2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم.تاالان حالش خوبه.همزمان رفتیم اتاق عمل.دیگه ناخودآگاه گریم گرفت اما خداروشکر اخلاق پرسنلش ...

خدا رو شکر عزیزم.ان شاالله خیلی زود با خبر بارداریت بیای اینجا

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
۵.۱۰۰‌اینا یادم‌نیست دقیق قبل عید بود آخه ولی همین حدودا بود.شما دکترت کیه؟ 

ببخشید عزیزم رویش برا اسپرم گیری چقد میگیره؟پانکچر زنگ زدم گفتن3500

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
اینکه   همیشه  اینجوری بداخلاقه  بار دوم که میرم پیشش  ...   بهمن کفت ۲ هفت ...

سلام ساغر جان من الان چند ساله میرم مطبش منو مبینه کامل میدونه مشکلم رو و کارایی که تا حالا انجان داده برام سه تا پانکچر و سقط و.....انتقال و پوچ و منفی من همهههههه اینارو داشتم تا حالا

اما در کل خیلی خوش اخلاق نیست خیلی خبلی سر سری و بی توجه ویزیت میکنه به نطرم چون خیلی مغروره . توی اتاق عمل بهش سلام میکنی به زور جواب میده تازه منو میشناسه بعد دو سه سال با من اینجوریه. البته فکر کنم همه دکتر معروفا همینجورین. اما واقعا خیلی مریض داره من توی مطب گاهی سه یا چهار ساعت معطل میشم

کلا سیکل رو از نیمه سبکل قبل شروع میکنه مثلا اگر مهر میخوای سیکلت رو شروع کنی میگه دوهفته بعد از شروع پریود شهریورت بری پیشش یعنی حدود ۱۴ تا ۱۸ سیکل قبلت که مثلا برات سینافکت یا هر چیز دیگه لازمه برات تجویز کنه. شما پرید شدی برو برای دو هفته بعدش بین ۱۴ تا ۱۸ پریدت وقت بگیر . در مورد امپول معمولا دوست داره به جای گونال اف یه دونه elonvaبده من هم سیکل با الونوا داشتم پیشش هم گونال اف . تعداد تخمک هام هم تقریبا یکسان بود . الان گونال اف به سختی پیدا میشه همون الونوا بده بهتره به نظرم. البته به بعضی ها داروهای دیگه هم میده بسته به شرایط هر نفر داروش فرق داره . اگر هر سوالی داشتی بپرس

تاراجون به خاطر اون ترشح غليظ سبز احساس ميكنم اون تو با اينكه عكس سالم بود ولي يه اتفاقي افتاده لوله ...

حتما پيگيري كن عزيزم تا حالا باردار شدي؟

چون من شنيدم كه اگه حتي يبارم باردار شده باشي احتمال وجود لوله هيدرو رد ميشه حالا نميدونم لوله هيدرو چجور يايجاد ميشه مثلا ممكنه با عمل لوله هيدرو بشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم رفتي دكتر كي وقت انتقال داد به سلامتي 

سلااام خوبی خوشی سلامتی ؟؟ آره رفتم دیروز ان شاءالله دوشنبه انتقال دارم میشه ۱۶ سیکل 

خودت چه میکنی همچنان علامت نداری😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣

اون که فکر نکنم هزینه ای داشته باشه اونا که کاری نمیکنن زحمتشو همسرت میکشه😂😂🙈🙈

شنیدم1/500میگیرن.پس اون احتمالا بیوپسیه 

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.