2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
دوستان يه كمك ميخواستم يدونه جنين كه فريز شده باشه و اب بشه و دوباره فريز بشه احتمال داره كه ب ...

گلم من تو مقالات خوندم احتمال داره وگرنه فریز نمی کنن ولی تا حالا از کسی اینو نشنیدم 

فقط باید بلاست بشه بعد فریز اگر اشتباه نکنم🤔🤔🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز 21 سيكل ديفرلين زدم و فرداش خراشو انجام دادن ولي دكترم گفت تا پريود بعديت فرصت هست واسه خراش ...

قربونت بشم مررررسي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خاکستری هم گفته بودن مایع آمنیون کمه، دکتر بهش سرم داد، هر روز 15 تا 20 لیوان آب می خورد، هندوانه و ...

دكتر بهم سرم نميده ميگه فايده نداره 😔😔نميدونم چيكار كنم. استرسام تمومي نداره . اميدوارم از اين هم بتونم به خوبي بگذرم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ان شاالله توکل به خدا، ببین کلا من با عدد و رقم کار ندارم، پرس و جو می کنم ولی تهش می بینم فقط دست خ ...

واقعا فقط دست خداست . من تو اين چند وقت به وضوح حس كردم فقط با توكل و اميد به خدا جلو رفتم و فقط دل به خدا بستم . توام نگران نباش خدا هميشه همراه هممون هست. 

عصر امادست امیدی ندارم

اميدت به خدا باشه بي بي چك ولش كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واااای عزیزم خدا رو شکررررررر. خدا رو هزاران مرتبه شکر😍😍😍 خیلی خیلی خوشحال شدم برات. نگران اب دور ...

مرسي مهربونم😘😘😘دكترم بهش گفتم گفت مايعات فايده نداره و هيچ كاري نميشه كرد بايد صبر كني ببيني چي ميشه😢😢😢

ممنونم عزيزم كه به يادم هستي مهربون خدا فرشته ها تو واست نگهداره.  من منتظره جواب آمينو بودم ك ...

سمانه جون برات خيلي خوشحال شدم خداروشكر 😘😘😘انشالله كه مشكل اب دور جنين هم رفع بشه عزيزم...اب زياد بخور

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بجه ها جون من جلوي موهام سفيد شده متونم ازين اسپري رنگ ها موقت استفاده كنم؟؟واسه ني ني ضرر ندارد؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
خدا رو شکر سمانه جون ان شاءالله به سلامت به دنیا بیاریش فکر کنم برای آب دور جنین مایعات زیاد بخوری ج ...

ممنونم عزيزم . ان شالله. دكتر ميگفت فايده نداره😔

مرسي مهربونم😘😘😘دكترم بهش گفتم گفت مايعات فايده نداره و هيچ كاري نميشه كرد بايد صبر كني ببيني چي م ...

خدا خودش حافظ خودت و جوجه ات باشه❤️ اصلا نگران نباش. تو مرحله سختتر از اینو پشت سر گذاشتی . وقتی خدا تا اینجا برات حفظش کرده مطمین باش بعد اینم خودش نگهدارته🙏

سمانه جون برات خيلي خوشحال شدم خداروشكر 😘😘😘انشالله كه مشكل اب دور جنين هم رفع بشه عزيزم...اب زياد ...

ممنونم عزيزه دلم. ان شالله عزيزم اميدوارم مشكل جدي نباشه 

ممنونم عزيزه دلم. ان شالله عزيزم اميدوارم مشكل جدي نباشه 

من مطمينم عزيزم خدا خودش داده و خودش هم مواظب هست فقط بسپار ب خدا😘😘😘

بجه ها جون من جلوي موهام سفيد شده متونم ازين اسپري رنگ ها موقت استفاده كنم؟؟واسه ني ني ضرر ندارد؟؟

منم همينطورم 😫

يه رنگ موهايي هست بدون آمونياك شما از دكترت نپرسيدي ميشه استفاده كرد يا نه 

واسه من ارثي از ١٨سالگي داشتم