2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام عزیزم واقعا جاتون خالی امیدوارم هر چه زودتر بچه ها حالشون خوب بشه هر جا هستی تنت سلامت و دلت شاد باش 

اره لیانا جان به من گفت چهار روز استراحت بعد چهار روز استراحت نسبی و تو خونه اروم قدم بزنمم و توالت ...

خيليم عالي 

انشاالله با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 🤲🏻🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان عزیز  سوالی داشتم  من بدنم خیلی داغ پاهام و دستام  دلیلش بخاطر مصرف قر ...

منم تو انتقال خيلي بدنم داغ بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم مشکل عمده ت انعقادی هست، یه کوچولو ایمنی متخصص تیروئید هم باید بری قبلا عفونت تنفسی داشتی؟&nbs ...

TSH دوماه پیش 3.5بود خودم شرو کردم یه هفته روزی 1دونه بعدش نصف لووتیروکسین خوردم الان یه هفتس روزی 1میخورم. هنوز آز ندادم دیگه.زمستون حدودا دو سه هفته خیلی سرفه های خلطی شدید(سرمانخورده بودم) داشتم که با قرص و رعایت خوب شدم. الان به نظر شما چکار کنم؟ گفتم اگر ممکن باشه ویزیت بعد با دکتر طرازی باشم ببینم ایشون چی میگن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام آنا جان. ان شاء الله کوچولوهاتون براتون بمونن همیشه. من سونو دادم که گفتن سه تا کیست ریز آندومتریوما تو تخمدان چپم هست، یکم چسبندگی خفیف هم اون قسمت هست. معمولا فولیکولاش به نسبت راست یکم کوچکتره. رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا دکتر شادچو گفت نظر من اینه اول پانکچر کن بعد لاپرا کن بعد انتقال بده. ولی بابت کم شدن ذخیره تخمدان خیلی نگرانم 

زینب جان گفتن شما هم اینطوری بودین.خواهش میکنم اگر میتونید راهنماییم کنید

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مرررسي مرضي جون يعني ١٣ شهريور نرم ؟

من بودم نمیرفتم، خیلی از جنین ها قلبشون تو هفته 7 و 8 تشکیل میشه، اونوقت شما اگه زودتر بری و قلب نباشه زبونم لال، استرس میگیری تا یه هفته بعدش 

گلم این نظر منه، از خدا میخوام نی نی تو صحیح و سالم تو بغل بگیری 💖💖💖

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چون انتقالت فرش بوده نه فریز، واسه همین استرادیول نیاز نداشتی اصلا 😉😉

زینب جان 

من هفته ای یبار باید پرژسترون بزنم 

حالا شوهرم روزی که نوبتمه میره ماموریت 

به نظرت اشکال داره ۶ روزه این امپول رو بزنم این هفته ؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزم، کیست آندومتریوما بود، و گرنه با کیست عادی نمیشه انتقال داد اینم بگم یه وقت اشتباه نشه د ...

سلام زینب جون. خوبی؟ الان از تو پستها دیدم که ریسک از برات متوسط زدن. عزیزم با اینهمه که دور و برت دیدی باید بهت ثابت شده باشه که اینا همه بازیه پوله!! منم چون بچه ها یکیشون تو سونو مشکل داشت اینقد نگران بودم وگرنه خدا شاهده از قبل خودمو برای ریسک بالای از اماده کرده بودم از بس دیده بودم. یه تاپیک تو نی نی سایت هست مربوط به اونایی که امینو دادن. ۹۰۰ و خورده ای صفحه توش پست و ۹۹/۹ درصد بچه هاشون سالم. من که خودم فقط یه مورد به چشمم خورد که بچش مشکل داشت اونم ریسکش ۱ به ۲ بود و ان تی ۳.۵. وگرنه حتی با ریسک ۱ به ۱۶ بچه شون سالم بوده. تو که سونو خدا رو شکر خوب بوده. به از توجه نکن. شما که  خودت تصمیم داشتی به جای غربال ۲ سل فری بدی الانم به همون چشم نگاه کن. ولی ذره ای نگرانی و استرس به خودت راه نده که مدیون اون فرشته تو دلت میشی. ❤️

محیا جان به خدا استراحت هیچ اثر + ی نداره، نترس،  استرس بعد؟ 😉😉😉

زینب جون من اول مهر قراره آزcd56 و cd16و آز آرتریت انجام بدم ،الان میخوام  آسپرین شروع کنم آیا تداخل داره برای جواب آزمایش ؟