2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
واقعیته دیگه بایذ بدونم.  شما که خداروشکر نیاز به انجام داشتی دیگه. میرم خونه 10روز دیگه برمیگ ...

توکل به خدا، آخه خیلی ناراحتیت برام سخته احساس عذاب وجدان میکنم یه وقت ما امید نکنم کسی رو

گلم انتقال های قبلی چیا بررسی شدن؟ یه خلاصه میگی از خودتون، دقیق یادم نیست، فقط یادمه دی اف آی همسرتون 10 شده بود

بعد یه چیز دیگه تا حالا اون ناحیه لیزر کردی؟ 

تو رویان سونو می شدی دفعات اول این کیست ها بودن تو تخمدانت؟ 

آخه منم اولش اون کیست بزرگ رو نداشتم اصلا تو هیچ کدوم از سونو ها، بعد 3 _ 4 جلسه رفتم لیزر اون نواحی، بعد سونو آندو انجام دادم کیست داشتم که دو سانت بود، دیگه لیزر نرفتم ولی باز کیست بزرگتر شد، تبدیل شد به 4 سانت، بعدش دائم بزرگ و کوچیک میشد الانم همون 4 سانت مونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش دو روز دیگه برو آز بده خدا خودش کمکمون کن منم از صبح دپرس شدم حتی داروهام را نخوردم 

تو که مثبت بودییی تو چرااا...با سه تا جنین...با‌من‌که منفی شد...از اون طرف یکیه دارومو خوردم....ولی  عین‌سگ‌ گریه کردم

تو که مثبت بودییی تو چرااا...با سه تا جنین...با‌من‌که منفی شد...از اون طرف یکیه دارومو خوردم....ولی ...

نگو تو را خدا عزیزم اخه منم هاش سی جی زدم معلوم نیست اثر اون کاذب یا نه من فردا آز میدم تو هم زود تست زدی 

ببخشید من چند روز نبودم . مگه مشکلی پیش اومده برات ؟ آمینو برای چی بری ؟

غربالم ریسک زدن متوسط ولی ریسک بیوشیمیایی رو های ریسک زده، بعد گیج شده بودم آمنیو بدم یا سل فری که دکتر گفت با پریناتولوژیست ویزیت بشم بعد تصمیم بگیرم

اومدم خونه کلی سرچ کردم دیدم واسه آی وی افی یا کسی که ترس داره آمنیو انجام نمیدن همون سل فری کافیه

که باز دکتر خودم جواب داد بهتره اول پریناتولوژیست ببینه 😢😢😢😢 دیگه منم دیدم فردا پول دستمون میاد واسه سل فری، گفتم اشکال نداره حالا یه ویزیت هم می‌‌شم، هرچند اصلا به دلم نیست برم، خیلی آشوبم فقط سعی می کنم کمتر غصه بخورم که گاهی نمیشه 

برو عزیزم دکتر امیدت ب خدا باشه ن ب نظر منم امینو نرو ریسک نکن همون سل فری برو اخرش 

آره منم نظرم همینه، ولی از اون جایی که یهو خام میشم میگم، از الان به خودم تلقین می کنم تا فردا 

فکر کنم منم خل شدم🥴🥴🥴

جنبن ۳ روزه فریز بود...که هچینگم‌بودش....روز ۱۰

دختر جان زشته به خدا، توبه کن سریع

مگه ماکروفره این قدر زود بی بی زدی، واسه جنین 3 روزه حتی روز 12 هم آز خون نمیدن، بی بی که سهله

ان شاالله 4 روز دیگه خوش خبری عزیزم 

توکل به خدا، آخه خیلی ناراحتیت برام سخته احساس عذاب وجدان میکنم یه وقت ما امید نکنم کسی رو  گل ...

شما لطف دارین عزیزم. آخه دکتر هم دیروز بهم گفت خیلی به خودم نگرفتم. گفتم یک در میلیون احتمال داده. تو رویان اصلا راجب کیست هیچی بهم نگفتن اون دو بار انتقال خیلی معمولی بودن هردو بدون هیچ قرص یا داروی خاصی. میگم شاید در اثر اون داروهای تخمک گذاری پیش اومده باشه. من سه تا آندومتریا دارم با سایزهای21*16میلی متر و 10*8و10*6میلی متر هستن در تخمدان چپ. چسبندگی خفیف مشاهده شده. آز ایمنی و انعقادی دادم گفتن باید آسپرین و هپارین مصرف کنم. نه اصلا لیزر نکردم. سردرگمم. هنوز دکتر طرازی هم نیومده حداقل برم پیش ایشون ببینم نظر ایشون چیه. دوس دارم ادامه درمانم با ایشون باشم تا الان نبود که مجبور شدم برم پیش دکتر انصاری 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان من چند روزی پاهام می خاره. دستم می خاره کم خارشش زیاد نیست گاهی هم پوست شکمم می خاره نت ...

آره گلم، از اون جایی که این بلا سر خودم هم اومده بود از دکترم پرسیدم گفت حساسیت بارداری هست

گفت تا ماه آخر به خاطر اینکه هورمون های بارداری تو بدن هست ممکنه به چیزی که قبلا حساسیت نداشتی الان حساسیت نشون بدی، به لباس، خوراکی، تغییرات فصلی و... گفت ممکنه بیاد و بره دائم جای نگرانی نیست، پماد کالاندولا داد بزنم