2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
حالا من فردا میرم ببینم چند میشه بعد این سری و بزنم دوباره باید تایید بگیرم این برای ۷ روزه بعد سونو ...

موفق باشی عزیزم هر دفعه تایبد و میخواد داروخانه فقط یدونه رو تایید میکنه

سلام دوستان عزیزم  من امروز سه تا جنین انتقال دادم  دکتر هم برای روز ۱۸ شهریور برام ازما ...

دقیقا تو روز تاسوعا حسینی می ری برای ازمایش ان شالله به حق این روز عزیز حاجت تو بگیری🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشی عزیزم هر دفعه تایبد و میخواد داروخانه فقط یدونه رو تایید میکنه

مرسی از پاسخت شما هم موفق باشی امیدوارم نتیجه بگیریم با اینهمه داروهای خطرناک خوشبحال مردا هیچ کاری نمی کنن

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

زینب جان عزیزم انقدر الکی ریسک میزنن من مطمینم انشالله به امید خدا چیزی نیست.چند سالتونه؟💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها این ازمایش سل فری 2میلیونه هزینش😐؟؟؟؟کسی داده تازه گی ها من ک ریسک زده پایین چرا سلفری نوشته ...

سلام عزیزم برای منم نوشت دیدم گرونه ندادم😁الکی مینویسن دیگه انقدر هزینه کردیم من که توکل کردم به خدا💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم