2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها من نمی تونم حساب کنم 18هفتم چندم میشه میشه یکی ک بلده برام حساب کنه همسرم می گ 13 شهریور 18هف ...

عزیزم۲مرداد۴شنبه هستش تو تقویم ۶تا ۴شنبه دیگه میشه۱۳ شهریور که ۱۸ هفتت تمام💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم روز ۱۲ روز هفتم صبح با دستمال خودم خشک کردم یک لک صورتی دیدم ۱۰ صبح همون روز دوباره همونجو ...

به به بسلامتی انشالله لک لاله گزینی....وای دو روز مونده...چند تا جنین انتقال دادی گفتی؟

دوستان سلام امروز بخاطر انقباضات رحمی و باز شدن دهانه رحمم یه سانت بستری شدم از تک تکتون تقاضادارم ...

عزیزم..انشاءالله ک خدا حاافظ خودت و پسرت هست...خوبی الان؟حتما از خودت خبربده بهمون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم من با مرکز ژنتیک قرارpgd کنم که با بیمارستان مادر کودک همکاری دارن بعد لقاح میفزستن واسه م ...

بسلامتی عزیزم..انشاءالله جنینای سالم برات تشکیل بشه وموفق باشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکترم برای همه می نویسه نمی دونم چرا خودشم نبود ماما بود برام نوشت غربالگری اولمم هنوز ندیده ویزیتم ...

جواب ازمایشت چند روزه اماده شد؟چون مدارک  مرحله اول ازم می گیرن نگه میدارن منم 13ویزیت دارم با دکترم هنوز غربالگری اولمو ندیده

عزیزم۲مرداد۴شنبه هستش تو تقویم ۶تا ۴شنبه دیگه میشه۱۳ شهریور که ۱۸ هفتت تمام💜💜

ارع عزیزم من اشتباه حساب می کردم تا الان همسرم کفری کردم هی می گفتم اشتباه می کنی خخخ

این چهاره یدونش کافیه. مارک خوبی هم هست اتفاقا

مرررسي آزي جون ٤زياد نيست آخه گفت ١بخور ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرررسي آزي جون ٤زياد نيست آخه گفت ١بخور ؟

نه عزیزم زیاد نیست اصولا دوز صحیح فولیک اسید چهاره اما چون در حد نانو‌هستش داروسازی های ایران نمیتونن تولید کنن و پنج میزنن اما اگه دقت کنی میبینی فولیک خارجی پنج نداریم یک داریم و چهار. منم چهار میخوردم اما یه مارک دیگه