2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
نه اخرین سونو ان تی بود عزیزم نه خواهش می کنم راحت باش استرس نداشته باش سونو بعدیت نزدیک 18هفته باید ...

فدات شم عزیزم.میدونم نباید اینو بگم اما وحشتناک میترسم یه اتفاقی بیفته و من نفهمم.از ایست قلبی شدیدا ترس دارم.من سل فری هم دادم و خداروشکر سالم بود اما این نگرانی دست از سرم برنمیداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر.بین سونو ان تی وآنومالی بازم سونو شدین؟ببخشید خیلی سوال میپرسم از استرس زیاده

دوستم نیازی به سونو این وسط نیس.مگه زمان قدیم سونو بود؟ما تو هر مرحله دنبال استرس جدیدیم.یادمه از اول دنبال دیدن ساک حاملگی بودم قبلش تستم مثبت بشه...بعد گفتم قلبش.بعد سونو و آزمایش ان تی.بعد گفتم چرا تا غربال دو زمان دیر میگذره...بعد شد غربال دو و استرس آزمایشش.حالا 19هفته م.میگم چرا لگد نمیزنه.حالا طفلی یک هفته س وول میخوره ها...

یع چی بهتون بگم خندتون می گیره من انتقال اولم روز اولش مادر شوهرم پدر شوهرم اومدن خونمون تهران چون کسی فوت کرده بود اومدن خاک سپاری منم نتونستم برم خاک سپاری خیلی بد شد مامان و باباشم ب همه کفتن عروسمون کیست عمل کرده نیومده بعد فکر کن می خواستن بیان عیادت این از این ک من خیلی حرص جوش خوردم از دستشون

انتقال دومم با همسرم دعوام شد نتونستم تا اخرش خونه بمونم استراحت کنم بایذ میرفتم برای کارت ملی ک ثبث نام کرده بودم اونجا هم کلی پله داشت دو بارم رفتم اونجا چون دفعه اول ک رفتم سیستم خراب بود این از این البته دعوامون بدتر حرصم داد

انتقال اخرم مادرم رفت کما این بدترین بود کلا من تو انتقالام ارامش نداشتم بچه ها شاید دلیل منفی شدنم بوده

فدات شم عزیزم.میدونم نباید اینو بگم اما وحشتناک میترسم یه اتفاقی بیفته و من نفهمم.از ایست قلبی شدیدا ...

بی خیال این حس هممونه.میایم اینجا که بهم دلداری بدیم.فقط خودمون حال خودمونو میدونیم😥😟

حداقل یه بار باشه دیگه،  اشکال نداره گلی، خوبیه اینجا همینه که ناشناسیم، بعد هم سواله دیگه مگه ...

تازه یه حرفای دیگه هم داشتم دیگه روم نشد بگم😁

زینب جان دقیقا سه روز قبل پانکچر تخلیه کرد

الان دیگه انجام نمیده منم این روزها حال خوبی نداشتم اصلا این قضیه رو فراموش کردم.نمیدونستم روز پانکچرم کیه .الان شما میگین دوباره تخلیه کنه؟ دوروز پشت سرهم بد نمیشه؟؟

فدات شم عزیزم.میدونم نباید اینو بگم اما وحشتناک میترسم یه اتفاقی بیفته و من نفهمم.از ایست قلبی شدیدا ...

نگران نباش مثبت فکر کن یادت باشه ادم هرچ فکر کنه جذب می کنه ها فقط مثبت فکر کن برای جوجت سوره یس بخون 

الا بذکرالله تطمعین قلوب برای خودت بخون جوجتو بسپار ب خدا همه چ حلع

دوستم نیازی به سونو این وسط نیس.مگه زمان قدیم سونو بود؟ما تو هر مرحله دنبال استرس جدیدیم.یادمه از او ...

وای این استرسا تمومی نداره.من رسما بیچاره شدم.تو غربالگری اول انقققدر ترسوندنم گفتن بچه سندروم داونه نمیدونی چی کشیدم تا دو هفته جواب سل فری بیاد حالا عزا آنومالی رو گرفتم و شبانه روز میگم خدایا یعنی قلبش میزنه

تازه یه حرفای دیگه هم داشتم دیگه روم نشد بگم😁 زینب جان دقیقا سه روز قبل پانکچر تخلیه کرد الان دیگ ...

اي بابا فك نميكنم فرت و فرت تخليه تخيله قبل پانكچر كار درستي هم بوده باشه، زينب جان كه شرايط و تعداد اس همسر شما رو نميدونن نظر كلي شون رو گفتن، شما از مركز بپرس تا خيالت راحت بشه، ولي اصولا همه ي مراكز ميگن سه روز قبل از پانكچر، كاري به روزهاي خيلي قبلترش در ماه هاي گذشته ندارن، معمولا ميگن سه روز قبل پانكچر، همين، يعني منظورشون اينه كه طي اون سه روز قبل از پانكچر ديگه تخليه اتفاق نيوفته، حالا شما از مركزشون واضح بپرس تا از استرس اين قضيه دربياي كاراي مهمتري داري پيش رو

...

سل فری چه هفتع ای دادی ؟زنگ زدم نیلو می گ از هفته10میشه این ازمایش داد تا هفته نمی دونم من اشتباه شنیدم 40گفت انگار مگه میشه؟مشکلی باشه ک نمیشه کاری کرد خخخ

من انتقال اخرم مادرم رفت کما فکر کنم دلیل منفی شدنم اون بود جنین هام عالی بود انتقال اولم یک جنین ش ...

عزیزم از چه هفته ای گفت پرولوتن رو جایگزین آمپول کردین؟

من جای آمپول ، شیاف گذاشتم از دیشب. دکتر اینجا گفت. ب نظرتون طرازی نظرش این هست؟ نگه چرا آمپول رو کردی شیاف.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم از چه هفته ای گفت پرولوتن رو جایگزین آمپول کردین؟ من جای آمپول ، شیاف گذاشتم از دیشب. دکتر ای ...

من شیاف داشتم دوتا و لک داشتم شیاف کرد یکی امپول پرولوتن داد نمی دونم گلم باید بپرسی