2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه جامعه ما طالب همون شرتي پرتي ها ست خدا خودش بايد به ما رحم كنه، تارا ببين وقفه ننداز من يه ...

محيا جون خواهر ميخام وقفه نندازم ولي نميشه كه نميشه الان كه 33 روز از سقطم گذشته و هنوز از پريود خبري نيست 

از اينورم يك گره سه سانتي تو تيروئيد چپ كشف شد آزمايش anti tpo هم بيمارستان پارس تكرار كردم و جوابش مثبت بود اينبار. بجاش anti tg كه تو آزمايشگاه كاج بالا بود اينجا زير يك هست! 

فكر كنم همون حرف دكترم درسته و بايد سرم بگيرم دفعه بعد البته اگه اين ندول تيروئيد برام داستان نشه

دنبال علائم هم نباش فقط از خدا بخواه اينبار بهت بده و بهت ببخشدش 

من از روز 8 انتقال علائم داشتم اونقدر علائمم شديد بود كه خودم همون روز مطمئن شدم مثبتم ولي هفته 6 جنين شكست خورد تا خدا نخاد برگي از درخت نميفته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
روز ۱۲ انشالله عزیزم خبر بارداریت خیلی زود بشنویم من بار سوم انتقالم هستم

منم دوبار پانكچر شدم بار سومم ديگه جنين ندارم حالا هم فقط يه جنين تونستن انتقال بدن، آزمايششون كي هست؟ كجا انتقال دادين؟ 

...
عزیزم سلام خوبی میخواستم به عنوان کسی که هردومرکز را امتحان کردی وظاهراا از ابن سینا راضی تر بو ...

سلام عزیزم

من رویان بودم و پیش دکتر طرازی رفتم بیمارستان ابان کاراشون انجام میدن دکتر 

راجعبه موفق شدن یا نشدن میکرو خواست خدا بالاترین کار خاصی نمیشه کرد ان شا الله خدا برای همه بخواد من میکروهام منفی شدن همه 

محيا جون خواهر ميخام وقفه نندازم ولي نميشه كه نميشه الان كه 33 روز از سقطم گذشته و هنوز از پريود خبر ...

سقط رو اگه بخواي زودترين تازيخ در مظر بگيري فوقش ميتوني از وقتي كه قرص خوردي حساب كني نه از قبلش، تازه بهتره از روز خروج ساك و محتويات بارداري در نظر بگيريش، خلاصه استاندارد تايم پري شدن بعد سقط همون يك ماه تا ٤٠ الي ٤٥ روزه شمام كه بتات بالا بوده خب تا افتش طول كشيده طبيعيه كه حداقل ميانگين ٤٠ روز رو در نظر بگيري، بعد به همون كه به لطف خدا مثبت شدي اميدوار باش و خيلي تو خودت نجور، شما تيروئيد داشتي مگه اصلا؟

...
عزیزم چه قدر سختی کشیدی خدا رو شکر که نتیجه گرفتی

ارع دوران سختی بود زینب جان خداروشکر تموم شد 

اون دوران سخت از من یه ادم خیلی دل نازک ساخته بود خیلی طول کشید خودمو پیدا کنم 

با معجزه خدا  طبیعی

سانازجون تحرك اس همسرتون رو جسارتاً ميتونم بپرسم؟ اقا تو ميكرو هم يه بار به ما نگفتن جنين خوب تشكيل شد، اصلا وحشت كردم كه چرا،، شما ها رو ميبينم شكر خدا ميكنم به قدرتش اميدوارتر

...