2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ممنون از توضیحاتت محیا جان ولی فکر کنم این که گفتی سیکل طبیعی نباشه چون من سیکلی میخوام که استرادیول ...

خب اين سيكل استراديول نداره از اولش، برا خيليا تا اخرشم نداره، هانا نداشت، به منم نداده، ولي گفت برا بعضيا ممكنه بعد از انتقال لازم باشه شروع كنن برحسب ضخامت طبيعي بدن در روز انتقال

...
از پس تصمیم هاش.اینکه وقتی تصمیم میگیره باید حرف خودش باشه.الانم فکر میکنه خیلی حالیشه بعد یک ماه می ...

خب ولش كن فك نميكنم ايرادي داشته باشه همون سه روز قبل كافيه ديگه، ارزش استرس رو نداره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اين سيكل استراديول نداره از اولش، برا خيليا تا اخرشم نداره، هانا نداشت، به منم نداده، ولي گفت برا ...

آها یعنی ممکنه سیکل طبیعی هم داشته باشه خدا کنه منم نداشته باشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام محیا جان  ممنون از توضیحاتت محیا جان ولی فکر کنم این که گفتی سیکل طبیعی نباشه چون من سیکل ...

بهار خيلي درمونده م محتاج دعاتونم ديگه جنين ندارم اخري رو انتقال داد

...
بهار خيلي درمونده م محتاج دعاتونم ديگه جنين ندارم اخري رو انتقال داد

حق داری عزیزم انشأالله که همین یه نینی سالم وخوشگل میشه توکل به خدا🙏🙏🙏

خب ولش كن فك نميكنم ايرادي داشته باشه همون سه روز قبل كافيه ديگه، ارزش استرس رو نداره

دوست داشتم بدونم بقیه چطور بودن؟

اخه شوهرم ضعیفه

اگه ایرادی نداره ک ولش کنم.اگه هم چون یک ماه نداشته ک هم امشب داشته باشه هم فردا صبح

آها یعنی ممکنه سیکل طبیعی هم داشته باشه خدا کنه منم نداشته باشم

سيكل طبيعي كه قطعا از اولش اونهمه استراديول رو نداره تكليفش روشنه از اين جهت، اون شاااايدي هم كه هست تازه برا بعد از انتقاله اونم شاااايد، فقط درصورتي كه ضخامت رُشدش نظر دكترو جلب نكنه ممكنه بده كه اونم چون همراه با پروژسترونه مشكلي نداره بالاخره هرچي باشه ميزانش خيلي خيلي كمتر از وقتيه كه كسي از اول سيكل داشته باشه، اصولا سيكل نچرال نبايد داشته باشه اسمش روشه ديگه نچرال ولي مهمتر از نچرال و غير نچرال، باردار شدنه

...
از پس تصمیم هاش.اینکه وقتی تصمیم میگیره باید حرف خودش باشه.الانم فکر میکنه خیلی حالیشه بعد یک ماه می ...

از دست این مردها خیره عزیزم برین برای انتقال ان شا الله ک جنین خوب تشکیلل میشع من دفعه اول تخمک خودمم کیفیت نداشت تقویت کننده نخورده بودم دفعه دوم و سوم اوابوست و کیوتن کلی تقویت کننده خوردم

شوهر منم خیلی لج میکنه.منم عصبی😁 زیاد محلش نمیزارم اعصابمو خط خطی میکنه االانم پاشو کرده تو یه ک ...

ببین عزیزم راجبش حرف نزم من حتی به شوهرم این اطلاعات را نمیدم همون موقع که میدونم زمانش یا شب قبل از انتقال به بهانه اینکه حارا حالاها نمیشه میرم سراغش واسش دلبری کن هیچ مردی دووم نمیاره باید سیاست به خرج بدی

سيكل طبيعي كه قطعا از اولش اونهمه استراديول رو نداره تكليفش روشنه از اين جهت، اون شاااايدي هم كه هست ...

نمی دونم همش فکرم درگیره استرس دارم بخاطر این موضوع می خوام تا اونجا که امکانش هست کمتر دارو مصرف کنم

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر 

عزيزم من پارسال برج 4 آزمایش anti tpo که دادم 200 و خورده ای بود ولی tsh تو رنج نرمال بود، دکتر غدد یزد بهم لووتیروکسین داد که شنبه تا چهارشنبه نصف قرص و پنجشنبه و جمعه یکی میخورم 

الآن مجدداً آزمایش دادم anti tpo 600 و tsh 1/9 هست 

یعنی باید قرصم بیشتر بشه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
از دست این مردها خیره عزیزم برین برای انتقال ان شا الله ک جنین خوب تشکیلل میشع من دفعه اول تخمک خودم ...

دیگه امید بخدا.قویتی فقط یدوفولیک خورد

.بهش گفتم الان هیچی بهت نمیگم اما اگه گفتن اسپرم کیفیت نداره تو خود مرکز کارتو تمام میکنم  

😅

ببین عزیزم راجبش حرف نزم من حتی به شوهرم این اطلاعات را نمیدم همون موقع که میدونم زمانش یا شب قبل از ...

تنها اطلاعاتش همینه.زوم کرده رو این قضیه.کاشکی همینو هم نمیدونست

ببخشید دوستان با پست هام اینجا رو شلوغ کردم

ان شالله بهترین ها براتون رقم بخوره🌺🌺🌺