2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام به همه ی دوستای گلم 🌼 مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤ یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آش ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله، واقعا روزای عجیب و قشنگی در پیش داری

حسابی همه ما رو دعا کن، دعا کن ما هم این روزا رو به سلامت ببینیم

جای همه ما دخترتو ببوسش

اره هر دفعه ی سمت زدم باز می خاره ابسه کرده اروم تزریق می کنه ولی ازش اخرش می بینی چربی زد بیرون شای ...

آره منم گاهی پیش میومد... یبارم که خون اومد واینمیستاد...

اگه تونستی ایرانیات ک تموم شد خارجی بگیر شاید این مشکلات برطرف شه عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من برای آنومالی که رفتم دقیقا طبق سونوی ان تی حساب کرده بودم و بعدم دقیقا همون شد... ان تی کج ...

اره کلا کم صبرم خخخ زود فکرم مشغول میشه 

اره زنگ می زنم می پرسم از سونوگرافی و ازمایش گاه این طوری بهتره

پس طبق سونو غربالگری اولم 16هفته1روزم درسته 

بعد اون ازمایش ک نوشته دکتر چه طبیعی چه ای وی اف برای همه می نویسه؟nipt می گم 

شما دیروز مطب بودی گفتی نمی دونی هفته چندی😀

نه عزیزم. من تلفن زدم ساعتای چهار..

هفتمو میدونم بخدا😁☺ 

من خودم دیروز نوبت داشتم با دکتر که هفته پیش کیشانی زنگ زد گفت نمیاد دکتر.. فقط زنگ بزن برا  تاریخ زایمان.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه عزیزم. من تلعن زدم ساعتای چهار.. هفتمو میدونم بخدا😁☺  من خودم دیروز نوبت داشتم با دکتر که ...

جانم بسلامتی زایمان کنی عزیزم 

بعد بیا بگو برامون از بعد زایمانت مارو هم دعا کن😘

اره کلا کم صبرم خخخ زود فکرم مشغول میشه  اره زنگ می زنم می پرسم از سونوگرافی و ازمایش گاه این ...

اره زنگ بزن خیالت راحت شه.

والا دکتر طرازی که برای همه مینویسه  nipt... من نیلو رفتم... روز اخر سال ۹۷.. بعد عیدم ک اومدم ۱۷ فروردین انومالی رفتم.

برامن٩نوشته، يا خدا قلبم ،، اصلا نميخوام يادم بياد كيه،،، نبات شما سينه هاتون تغييري نكرده؟ 

والا من میخوام زایمان کنم سینه هام شله و ولن هنوز😁😁😁

اره عزیزم از یه دکتر ک قبولش دارم سوال کردم ببینم جواب نده میرم پیشش ویزیت کلا می خوام برم تحت ...

ببین گلم نمی خوام دفاع کنم ولی زندگی این متخصصان زنان رو دیدم خیلی سخت و طاقت فرساست، اینا هم نیاز دارن برن سفر، تفريح، برای خودشون باشن تا بتونن ادامه بدن 

همین که متخصص جایگزین معرفی کنن عالیه، یعنی حواسشون به بیمار شون هست

دکتر منم چون سر یه جریانی باهاش دوست شدم شماره شخصی خودش رو دارم، خیلی هم برام سخته ازش تو سفر سوال می پرسم

بالاخره اونها هم باید یه جا تجدید انرژی کنن تا بتونن ادامه بدن

من دکتر طرازی رو ندیدم ولی به نظرم مسئولیت پذیر هستن و کمترین ریسک رو انجام میدن، قطعا سلامت شما براش اهمیت داره

همه ی دکترها مسافرتن چه خبر شده 😅 دکتر منم نبوده دیروز رفتم پیش یکی دیگه  توکل به خدا کردم و ...

خوب کاری کردی، حالا شاید دکتر خودت بود دارو هم نمی‌داد ولی چون پیش یه نفر دیگه آدم نیره سخته اعتماد کنه

ولی واقعا اغلب علمشون خوبه

ببین گلم نمی خوام دفاع کنم ولی زندگی این متخصصان زنان رو دیدم خیلی سخت و طاقت فرساست، اینا هم نیاز د ...

چ بگم توقع داشتم قبل سفر ویزیتم کنه چون ما ک اطلاعات نداریم کی بریم دقیق غربالگری و سونوهارو ب قول معروف فقطم حرف دکترا قبول داریم ن منشی اینا اره اوناهم نیاز دارن ب استراحت توکل ب خدا زدم رو دور تک تیر عصبیم هورمون هام قاطی کردن از فکر زیاد😁 هنوز غربارگری اولمو ندیده اگر مشکل داشته باشم نمی فهمه ادم ک مثلا پروتیین تو ادرارم بوده من باید صبر کنم دکتر بیاد کلی استرس تا ببینم مشکلی نباشه برای بچم ی وقت