2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان و دوستان دیگه اینا فقط آزمایشای ایمنی هست یا انعقادی هم داره؟ چیزی هست که توش نباشه و انجا ...

عزیزم ایمنیا رو انحام دادی کامل هستن اما انعقادی نداشتی و دکترا هپارین یا آنوکسا و آس اس آ میدن  یعنی انعقادی رو مثبت در نظر میگیرن  

سلام دوستان من درسیکل میکرو همراه با تعین جنسیت هستم ماه پیش ال دی خوردم والان ۱۵ روزه سینافکت زدم امروز روز ۴ پری تاریخش جلو افتاده وبسیار خونریزی دارم امروز در رویان سونو شدم گفت خمه چی خوبه وبه داروها جواب داده حالا دیگه نمی دونم ولی چون نمونه پاتولوژی هیستروم فردا حاضر میشه گفت دارو ادامه بده تا جواب بو ببینیم حالا چی میشه دارو چی میدن تقربا کی انتقال دارم چون به کسی نگفتم میخوام بدونم به عاشورا می خوره یا نه چون ما هیات عزاداری داریم لطفا جواب دهید🙏🏻

آهان.پس دیر نیست. کاش زودتر دکتر میومد.

والا منم همینو میخوام🤗 زودتری بیاد😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم شما بودین قبلا گقتین ایزوپرین دکتر بهتون داده  برای درد  از هفته ی چند داد بهتون ؟؟ ...

سلام عزیزم. آره من از هفته هفت ک خونریزی داشتم ،میخورم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه نخوردم، فرداشم نخوردم، از پس فرداش خوردم😊 اصلا یکی دو روز مهم نیست اگر عدد تیروئیدت به حالت نرما ...

آره واسه منم نرمال شده عددش.. 🍃

ای جونم نگران نباش .. ان شاءالله خیلی زود زود خوب میشه🍀🌼