2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من آمينو انجام دادم يه مقدار لكه بيني دارم ميخاستم بدونم كه شياف سيكلوژست در صورتي كه لكه بيني دارم اشكال داره واژينال بزارم؟ شياف سيكلوژست رو ميشه ركتال گذاشت؟ 

آخه تا شياف رو واژينال ميزارم بعدش ميبينم لك دارم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
زينب جون من الان اصلا علائم ندارم طبيعيه 🙈🙈

صبر کن فدات شم، منم اولش با دمم گردو میزدم، انگار نه انگار باردارم 

بعدش لکه بینی استرس انداخت به جونم بعد هم اون حالات عرفانی تشریف آوردن و هنوز ولم نکردن😖😖😖😖

واسه همه دعا می کنم بی درد سر بگذره و بی استرس

سلام   .  سونو داخلی نذاشتم بکنن، با شکمی هم همه چی دیده شد خدارشکر. حالا منتظرِ اسکن بع ...

سلام عزیزم به سلامتی 

همون سل فری خودمونه،یه آز خون میگیرن و دی ان ای جنین رو تو خون مادر بررسی می کنن، بهتره هفته 14 به بعد باشه که میزان DNA جنین توی خون قابل اندازه گیری باشه

پس چرا ماما به من گفت  واژینال.ای کاش از خود دکتر میپرسیدم .به شما دکتر گفت رکتال

نه، به منم اول گفتن واژینال یا رکتال فرقی نداره، ذهنتو اصلا درگیر نکن

کاش از همون رویان خریده بودی، خیلی سخت گیر میاد جاهای دیگه

زینب جون بهم گفتن مانیتورینگ . راستش منم ترسیدم دوباره بخواد واژینال انجام بده . حالا اگه بزنگم و بگ ...

نمی دونم شاید چون هنوز قلبو ندیدن ولی باز داپلر دقیق تره 

تا قبل غربال واژینال انجام میدن

منم دقیقا سری‌پیش یه تا بود....الان همش میگم بل خودم دکتر زر زده اونسری اینهمه امید....۳ تا...نشد... ...

اره قربونت باردار شدم.والا من چون کلا این سری امید زیادی نداشتم بیخیال بودم اصلا به علایم و اینا توجه نداشتم روز دومم که لک دیدم دیگه کلا دل نبستم به این انتقال وهمش داشتم حساب کتاب میکردم که سری بعد کی برم واسه انتقال. البته هفته اول رو استراحت نسبی کردم ولی باشروع هفته دوم کم کم آشپزی هم میکردم ولی کار سنگین اصلاااا. روز هشتم بی بی چک گذاشتم یادمه تولد امام رضا بود اونروز.بعد یک ساعت یه هاله کم رنگ‌افتاد روز ده مجدد گذاشتم هاله پررنگ تر شد.این سری من قبل انتقال گرمیجات زیاد خوردم ازروز اول تا پنجم هم اناناس تازه خوردم.صبحانه هم مربای به خوردم فقط.تا روز پنجم هم نشاسته تو اب سرد حل کردم و داخلش شهد مربای به ریختم که قابل خوردن باشه.

عزیزم لک لانه گزینی شما چه رنگی و چند روز طول کشید

رنگش قهوه ای بود. من وقتی لک دیدم زنگ زدم به بخش آی وی آف بیمارستان.اسپرینم رو قطع کردن ویه شیاف سیکلوژست اضافه کردن.کلا به صبح تا ظهر بود ودیگه تموم شد

امروزهفت پریودیم.فردا میرم برا سونو اگه آزاد شده باشن خودمو میکشم😫

نه عزیزم ازاد نمیشن نگران نباش چرا انقدر زود تا امید میشی و غصه میخوری مگه زیر نظر پزشک امپول نمیزنی؟؟؟ پس چرا انقدر استرس ؟؟؟؟؟؟

عزيزم تو اين مدت آب زياد بخور  بعد انتقال هم صبحانه رو كامل بخور هروز تخم مرغ رسمي ميخوردم يدو ...

چشم دوست عزیزم ممنونم بابت راهنماییت ماشاالله خوراکی خوبه 🙈🙈🙈🙈 خوش خوراکم همه چی هم میخورم طبعمم گرم