2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
آره عزیزم چرا که نه، خیالت راحت 

مررررسي فدات فقط امروز رفتم دكتر غدد گفت اصلا نيازي به خوردن قرص نداري تيروئيدت درسته ولي چرا دكتر عابدي به من گفت باردار شدي بايد بخوري ؟حالا دكتر غدد واسم آزمايش نوشت كه برم بدم 

عدد تيروئيدم ٢/٢٧بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین همگی بچه ها من از یکشنبه دارم امپول ها رو میزنم فردا روز اخر هست و شنبه میرم برای ...

سلام عزیزم هنوز زوده، من با وجود هایپری فقط روز پانکچر درد داشتم و نمیتونستم خم بشم نه میشد مثل آدمیزاد صاف راه برم، فقط همون روز 

من فکر 14 یا 15 پری پانکچر شدم

آره باز هم آمپول میده باید فولیکول ها به سایز حدودای 20، 22  برسن بعد آمپول آزاد سازی میده

سلام زینب جون  امروز فمبیون خریدم ورقی ۱۲۰ درسته ؟؟؟ رفتم رویان توضیحات مطب دکتر  گفت یا ...

سلام مامان خانم معجزه

خیلی عالی شد رفتی، همون که گفتن انجام بده، خیلی دقیق بررسی شدی

ان شاالله سه هفته دیگه هم قلب نازشو میبینی 

واسه لکه بینی چیزی نگفتن؟ 

پس تقریبا افتادی رو شمارش معکوس، حتی تصور چیزای منفی هم الان خوب نیست، فقط به چیزای خوب فکر کن ان شا ...

مرسی عزیزم من شنبه باید نصف هاش سی جی بزنم چقدر بعدش میتونم ازمایش بدم تا مثبت کاذب نشون نده

هر دو تا سندروم ریسک پایین زده😉😉😉

آخه دکترش گیرداده به فاینال ریسکی «ریسک متوسط»که زیرش خودکار کشیده تو جدولها .میگه باید بیای بری یه آزمایش دومیلیون وهشتصدی بدی.

درحالیکه به نظر من جواب آزمایش سمت چپ برگه به رنگ سبز تایپ شده که اسکرین نگتیونوشته که ریسک کم هست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تو اون سونو مگه صدای قلبو نمیشنویم ؟؟ به من گفت وقت سونو مانیتورینگ بگیر راستی فرقش با داپلر که خان ...

نه صدای قلب تازه تو غربال گذاشتن برام 

منم سونو اول مانیتورینگ رفتم که قلبو دیدن، بعدی داپلر

بعدش غربال مطب 5

نمی دونم چرا ولی میگن تو هفته های پایین بهتره صدا قلب رو نذاریم و با یه روش دیگه تعداد ضربان قلب جنین رو اندازه می گیرن

عزیزم من تو جریان نیستم مگه نی نی خوشگلمون نموند؟ واقعا ناراحت شدم دوست جان 🙁😔

نه عزیز دلم دور از جون مامانای نازنین اینجا ،تو هفته ۱۴ قلب نازنینش ایستاد اما دلم قرصه که خدا بهترش رو برامون میخواسته.  

مرسی عزیزم من شنبه باید نصف هاش سی جی بزنم چقدر بعدش میتونم ازمایش بدم تا مثبت کاذب نشون نده

یه هفته بعد دیگه عالیه، اگر مثلا در حد 14 و اینا باشه یعنی اثر آمپول بوده، اگر بالای 200 باشه یعنی مامانی 😍😍😍

جالب اینجاست اصلا قلمبه نیستم😂😂😂من نمیدونم چجوری هی میرم بالا!هرکی منو میبینه میگه اصلا بزرگ نشده ...

برعکس،من تو همون ۱۴ هفته همه فهمیدن باردارم چون لاغرم زودی شکمم قلمبه میشه و میاد جلو اصلا نمیتونم قایمش کنم

آخه دکترش گیرداده به فاینال ریسکی «ریسک متوسط»که زیرش خودکار کشیده تو جدولها .میگه باید بیای بری یه ...

من بودم آزمایش دو میلیونی رو نمی‌دادم با این جواب 

خداییش ریسک نزده 

تو تفسیر هم نوشته با cut off فاصله داره

همون غربال دو بده بسه، خصوصا که طبیعی باردار شده، 

یا سونو چهار بعدی جای غربال دوم

من بودم آزمایش دو میلیونی رو نمی‌دادم با این جواب  خداییش ریسک نزده  تو تفسیر هم نوشته ب ...

بخدامنم همین رمیگم.

اما نشسته داره گریه می‌کنه از دیشب،شوهرشم خونه نیست ،تازه فردا میاد خونه......

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.