2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست
اخه منم دکترم مهرافزابودبعدتیروییدم ک توتهران داده بودم توانتفال خون اونجادوخورده ای بودتورشت ۳خورده ...

عزیزم برو متخصص غدد ولی بستگی به بقیه فاکتورهای هورمونی داره ،اخه دیدم دوستانی بودن که دکتر یوسفی گفت مجدد ازمایش و تکرار کن بعد یک ماه که دارو مصرف کرد البته با مصرف دارو میاد پایین نگران نباش عزیزم 

شما تو چه مرحله ای هستید ؟

سلام بچه ها خوبين؟ من زياد نميام نت يه لحظه ميام سريع سوالي كه رفته رو مُخم رو بپرسم فقط😶 مرسي كه م ...

خانومی نترس

بخاطر داروها اصلا پریود نمیشی

مگه ندیدی وقتی آز منفی میشه میگن داروهارو قطع کن. برا همین میگن دیگه

که پریود بشیم

نگران نباش. اصلا به این‌چیزا فکر نکن😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی نسرین جان چندتا امپول زدی؟

از روز سوم پریود تا هفتم روزی دوتا پرگووریس با یک اب و روزی دوتا گونادوپین 

از روز هفتم تا یازدهم پرگووریس همون قبلی ولی گونادوپین شد روزی سه تا 

از روز یازده تا چهارده مثل روز هفتم تا یازدهم 

دیشب ساعت ۸ امپول زدم که جمعه پانکچر بشم

عزیزم برو متخصص غدد ولی بستگی به بقیه فاکتورهای هورمونی داره ،اخه دیدم دوستانی بودن که دکتر یوسفی گف ...

فعلاب شوهرم دکترارولوژتوکلی دارودادیه دوره مورفوازصفررسید۱گف دیگه تغییری نمیکنه اگه میخواس جواب بده تاالان میداد،یه دوردیگه دارودادولی بعدش ازمایش نذاشتم بده شوهرم چون اعصابش خیلی بهم ریخته بود،گفتم دکترشوعوض کنیم الان این هفته میخوام پیش گل محمدی بریم ببینیم نظرش چیه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم برو متخصص غدد ولی بستگی به بقیه فاکتورهای هورمونی داره ،اخه دیدم دوستانی بودن که دکتر یوسفی گف ...

مثلاپیش متخصص غددرفتم ولی توهمون موسسه اسم خانم دکترش یادم نیس دکترمهرافزاگف یه ویزیت شو،خوشم نیومدازدکترش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام بچه ها خوبين؟ من زياد نميام نت يه لحظه ميام سريع سوالي كه رفته رو مُخم رو بپرسم فقط😶 مرسي كه م ...

دوست عزیز شما چرا حرفای جنین شناس رو ملکه ذهنت کردی گفتم ک ب منم همینو گفتن اما با وجود همون ی دونه جنین هنوزم امیدوارم واسه خدا سخت نیست پس ذهنت رو پاک کن ب چیزای خوب فکر کن من بعد از 14 سال هنوزم امیدوارم ک بالاخره ی روزی منم مامان میشم اون روزی ک خدا صلاح بدونه

چی هست این آنزیمه؟ همه آزش رو میدن؟

بررسی عملکرد کبد،نمیدونم همه میدن یا نه

من خودم خواستم چکاپ کامل بدم

برام دعا چیزی نباشه خیلی نگرانم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
در ضمن ویتامین دی رو باید امپول بزنی نه قرص چون خوب پایینِ ماما نگفت؟

ن نگفت. ولی من چون خودم تحقیق کردم امپولشو گرفتم. هفته ای یکی بزنم یا دو هفته یکی؟ چون هر س شنبه ی قرصشم مبخورم. ایشالله همون ی جنین نینی میشه برات. امپول چیا بهت دادن عزیز؟ چندتا؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

ای خواهر بخاطر توهمات فانتزیه ی جنین شناس احمق به این زودی جا زدی؟

ترشح چیه سیلم بیاد خدا بخواد شما قراره ننه بشی اروم باش و امپولاتو بزن انقدرم خودتو چک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا رو شکر که لوله ها سالم هستن  پس شما احتمال بارداری طبیعی رو داری ببین اگر پریودهات منظمِ ...

اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه تحرک آ صفره، ب خاطر همین قبلا خیلی اینطوری اقدام کردیم ک نشد . حالا ایشالله این ماه درمانو شروع کنیم تا خدا چی بخواد. از دیروز دارم ب خودم انرژی میدم ک میشه،نشدم نشد دبگه نمیشه جنگید ک

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من