2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
ایشالله ک شمام سریعتر ب هدفت برسی، تو چ مرحله ای هستی عزیزم؟ والا ویتامین دی من ۱۴ هست درحالی ک بای ...

ببین دکترها حرف اخر رو اول میزنن میدونی چرا

چون مریض ها ازشون شاکی میشن

خوب قاعدتا وقتی تخمک یا اسپرم خوب (ژنتیک سالم) وجود نداشته باشه باید این مسیر رو بارهاااا تکرار کنی تا بلاخره یه اسپرم و تخمک خوب لقاح سالمی رو تشکیل بدن و بارداری صورت بگیره این تازه فقط مربوط به جنینِ حالا اگه بدن مادر مشکلاتی از قبیل لوله ناسالم ، اندومتریوز ، پولیپ ، مشکلات ایمنی و انعقادی خون کم بودن آندومتر و ... داشته باشه که کارش حسابی سخت تر میشه

اما حل میشه هر چی همه چی اوکی تر خوب قطعا نتیجه مثبت رو زودتر میگیریم

پس این راه حسابی کلافه کننده و خسته کننده ست اگر صبر و حوصله و حال خوش نداری واقعا وارد نشو و یکباره برو تخمک اهدایی بگیر و خلاص.

اگر میخوای مال خودتون رو امتحان کنید صبر و توکل اولین و اخرین کاریه که باید انجام بدی

من یه دونه فریز دارم که نمیدونم اصلا از فریز خارج میشه یا نه فعلا فرصت انتقالش برام پیش نیومده و تو مرحله صبرم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله ک شمام سریعتر ب هدفت برسی، تو چ مرحله ای هستی عزیزم؟ والا ویتامین دی من ۱۴ هست درحالی ک بای ...

در ضمن ویتامین دی رو باید امپول بزنی نه قرص چون خوب پایینِ

ماما نگفت؟

الهی امین❤️ ممنون مامان سبحان عزیز. عید شما هم مبارک. واقعا باورم نمیشه خدا فرشته هامو دوباره بهم ب ...

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
🤣🤣🤣🤣🤣خدا منو ببخشه، آه همسراتون منو نگیره🥴🥴🥴🥴

نه بابا نگران نباش خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خدا رو شکر که لوله ها سالم هستن 

پس شما احتمال بارداری طبیعی رو داری

ببین اگر پریودهات منظمِ یعنی دقیقا همون روز که باید بشی ، میشی 

از روزی که شروع شده بشمار به عقب ۱۴ روز کم کن اون حوالی میشه تخمک گذاری 

مثلا شما هر ۲۵ روز پریود میشی...

۱۴ روز ازش کم کن (خودش هم حساب کن) میشه روز ۱۲ پریودی (روز تخمک گذاری تون )

حالا روز ۱۰ ، ۱۲ ، ۱۴ باید نزدیکی داشته باشی با حوصله بخوابی (زیر با سن کمی بالا باشه )تا اسپرم خارج نشه.

اگر منظم نیست هم به محض اینکه لک ها تموم میشه باید اقدام رو شروع کنید تا وقتی که واژن ترشح نداره و تقریبا خشک میشه.

اینجوری سختِ اما الان دوست من با همین روش بچه داره.

مقدار خونریزی مهم نیست مهم منظم بودن و ازاد شدن تخمکِ که خدا رو شکر برای شما مشکلی نداره.

سلام 

بچه ها توروخدا هرکی میدونه جواب بده؟

امروز جواب ازمایشمو گرفتم انزیم کبدیم یه خورده رفته بالا هفته ۸ بارداری هستم رنج نرمالس تا ۳۱ هست از من شده ۴۳

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
قربون دل مهربونت😘 اره واقعا. حیف اسم انسان برای بعضی ادما چه به برسه بهشون بگی انسان. دیروز که دوبا ...

وای مصی جون به منم گفتن نسل امید به این گرونی و معروفی الکی همش ریسک میزنن.من نرفتم همینجا دم خونمون رفتم چقدرم خانوم خوش رو بود و ازمایشمم رفتم نیلو که عالیه و همه چیز خوب بود.البته تو گروه من گفتم همون موقع که نسل امید هم شلوغ هم ریسک میزنن الکی 

فکر کنم چون ازمایش گرون بدی تو مرکزشون میزنن نمیدونم الکی اعصاب همه رو خورد کردن💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخ آخ یکی از نزدیکان گیر داده بود برم نسل امید، منم حوصله نداشتم نرفتم، واقعا بهتر شد

اره الکی ریسک میزنن من بخاطر خونریزیم که باید وونجا الاف میشدم نرفتم 💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام زینب جون خوبی عزیزم؟میگم شما کی میرید برای سونوی طول سرویکس؟یا تو ان تی براتون انجام دادن؟

عزیزم من تو غ ربال۱ گفتن طول سرویکست ۳۱ و دکترم برام ۳هفته بعدش واژینال نوشت برم ببینم دقیق چنده

بچه ها من از روز انتقال خیلی بی حوصله شدم با همه سر دعوا دارم این درد تخمدان و زیر شکم هم دمارم در ا ...

عزیزم مال داروها و هورموناس منم الکی ناراحت میشدم همش🌷🌷