2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
ارع دلم اشوب بود همش گفتم بی خیال بشم انقدر سخت باردار شدیم نمی ارزع یه سری کارا ن من ان شا الله پسر ...

آره خوب کاری می کنی، ان شاء الله این فسقلی ها سالم بیان وقت برا گردش هست، الان تو خود شهر پارک برو، اگر دکتر اجازه داد این استخرها هست که کلاس های بارداری میذارن برو

اصلا خودتو تو خونه حبس نکن حتی اطراف تهران در حد فشم و کرج رفتن هم اشکالی نداره، خیلی برای روحیه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوب کاری می کنی، ان شاء الله این فسقلی ها سالم بیان وقت برا گردش هست، الان تو خود شهر پارک برو، ...

نه دکتر منع نکردم میرم بیرون تو هفته خونمم طبقه سوم ولی دکتر گفت اروم برو بیا 

اره ان شا الله بیان این فسقلی ها یع پیجی اینستا هست خانم با بچش تازه به دنیا اومده روزمزگیش میزاره همه جا داره میره بچه هم همش خوابه خخخ

ممنونم ازت سمانه جون😘😘 انشاءالله نی نی شما هم سالمه من مطمینم. دیشب تا ۴ صبح تو تاپیک کسایی بودم ک ...

هزاران بار تبریک....💜💛

سلامتیه دوتا فرشته نازنین در وجودت🍀🌼

الهی که غم بره و پشت سرشم نگاه نکه برات مهربونم 🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نه دکتر منع نکردم میرم بیرون تو هفته خونمم طبقه سوم ولی دکتر گفت اروم برو بیا  اره ان شا الله ...

خیلی عالیه، این قدر بدم میاد از رو دلسوزی میگن بچه رو بیرون نبر😐😐😐انگار خود آدم صلاح بچه شو نمیدونه، فکر میکنن زن باردار و شیرده اسیر و زندانی باید باشه

آره منم دیدمش کلی لذت میبرم به این همه برنامه ریزی

تازه یه خانم دیگه هست بچه معلول داره ولی حسابی شیربانو هست، سعی میکنه همه جوره روحیه خودشو حفظ کنه، بچه دومش سالمه، کلی این ور و اون ور میرن👏👏👏👏

سلام دوستان من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن نار ...

خواهر من انتقال اخرم شدیدا تکرر ادرار داشتم در ساعت 8بار تا 10بار دستشویی بودم دیگه مطمئن بودم ننه شدم ولی منفی شدم به نظرم تموم علائم بیخودیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی عالیه، این قدر بدم میاد از رو دلسوزی میگن بچه رو بیرون نبر😐😐😐انگار خود آدم صلاح بچه شو نمیدو ...

اره بابا اگر همش خونه باشیم بچه داری کنیم افسردگی می گیریم من برادرم چون بچه اولش فوت کرد به دنیا اومد خیلی حساس دوتا دسته گل داره الان ولی کلا حساس ب من می گ عید جایی نرو بچه براش خوب نیست گفتم خواهرشوهر من بچه ده روزه برد شهرستان پیش مادرش من ک بچم دوماهشه فوقش همون جا می مونم دیگه از شهر مادر شوهرم نمیرم شمال ک بچم اذیت نشه بعد چند ماه بعدش میریم شمال ان شا اللع

اره اون خانمه دیدم متین اسم پسرش پسر دومش سالم شکر خدا خیلی خانم قوی

من خواهر دوستم بچش به دنیا اومد سالم بود ی شب تب می کنه تشنج می کنه الان 8سالش بچه نه راه میره ن حرف میزنه البته اینا ترسیدن بچه نیاوردن دیگه ولی خیلی سخته خدایی از نزدیک میبینی اب شدن مادر و پدر خدا صبر بده بهشون شفا بدشون

خیلی عالیه، این قدر بدم میاد از رو دلسوزی میگن بچه رو بیرون نبر😐😐😐انگار خود آدم صلاح بچه شو نمیدو ...

راجعبع ویتامین دی اطلاعات نداری زینب جون دکتر یادش رفته برام بنویسع منم تازه فهمیدم ننوشته  

دو خورده ای بود من موسسه مهر میرم زیر نظر دکتر مهر افزا ولی دکترای مختلفی ویزیت میکنن مثل دکتر یوسفی ...

اخه منم دکترم مهرافزابودبعدتیروییدم ک توتهران داده بودم توانتفال خون اونجادوخورده ای بودتورشت ۳خورده ای ک دکترمهرافزاگف خوبه ولی یه دکترجونولاغرهست باهاش نمیدونم همین یوسفی شایدبوداسمش اون گف نه دوباره ازمایش بده بعدگف برودکترتیروییدتوموسسه پیش اونم رفتم گف۳وخورده ای خوبه بعدمن گفتم اخه همه جامیگن زیر۲بایدباشه گف نه باتوجه ب انتی تی پی اوفک کنم یه همچین چیزی گف خوبه،منم دلم میخوادیه دکتردیکه بیرون موسسه برم برای تیروییدم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

تکرر ادرار برای کسایی مشهود ک زیاد دستشویی نمیرن مثل خواهر من 

من خودم قبلا هم مدام با یکم اب خوردن دستشویی میرفتم دیگ تو بارداری هرچ سن بارداری بالا بره مثانه کوچیک میشه تکرر ادرار بیشتر میشه چون ابم بیشتر باید خورد من مدام تشنم. خخخ از اون ورم دستشویی میرم بیرون برم واویلا دیگه 😂

اصلا پیدا نمیشه از صبح تمام داروخونه ها رو گشتم نیست که نیست😭😭 مثل ژله یه خط کش میزنی به بازو یا د ...

مرسی عزیزم.خوب به 1490 زنگ زدید بپرسید کدوم داروخونه ها دارن؟؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هر چ دلم خواست ن آن میشود هر چ خدا خواست همان میشود انشاالله ک هر چی خیر و صلاحه واسمون پیش بیاد و ی ...

الهی آمین

منم صبح روز انتقال قبل رفتن یه دعوا اساسی با همسر کردیم😁😁😁😁از بس هر دو استرس داشتیم لامصب هر کی ...

پس همونه من منفی میشم اخه شوهر من هرگز دعوا نمیکنه باهام اه لعنت به این شانس...

قول میدم اینبار ی دعوای حسابی باهاش بکنم