2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
خدا رو هزار بار شکر مصی جون.امروز انقدر یهو دلم گرفت یاد اون روز افتادم که از ۶تا تخمک فقط یه جنین ت ...

چرا از شش تا فقط يكي شد؟؟ منم خيلي دلم شكسته خيلي، رفتم انتقال فقط يه دونه تونستن انتقال بدن كه جنين شناس احمق پشت سر اون طفل معصومم كلي بدگويي كرد😭 روز دوم انتقال بودم يهو به خودم اومدم ديدم از غصه بيشتر از نيم ساعت فقط تو خونه تند تند راه رفتم و چرخيدم به جاي استراحت😭

...
فولیات عالین ، ایشالله ک هرچی خیره اتفاق بیوفته و خیری تو مامان شدن این ماهت باشه❤❤  عزیز مشکل ...

عاطفه جان من همسرم مشکلی نداره خودم لوله سمت راستم بخاطر عمل اپاندیس چسبندگی داره گفتن لاپرا بشم ولی دکترم گفت با میکرو انشاالله جواب میگیری که به پیشنهاد خودم میکرو انجام بدم 

فقط تیروئید هم قبلاً داشتم که الان شده ۱٫۲ دکتر گفت خوبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم❤️ انشاءالله بهترین ها برای شما اتفاق بیفته❤️

خدا رو شکر عزیزم که همه چی خوب بود .

چه حالی میده دوتا دختر همزمان داشتن.خدا ببخشه بهت هردوشون رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقدر عالی😍😍خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم ازی جون❤️ این چند وقت خیلی به یادت بودم و بیشتر از هر وقت دیگه حس و‌حالت رو درک می کردم. چون یه هفته ست که بهم گفته بودن فرشته هات مشکل دارن و باید از بین برن. خدا رو شکر که حالت خوبه و از ته دلم ارزو می کنم خدا خیلی زود دوباره معجزه شو بذاره تو دلت🙏❤️

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

مصی جون خدا رو شکررر دوقلوها خوبن  انشالله سالم بیان بغلت🌷🌷🌷

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم..خداروصد هزار مرتبه شکر..😍😍😍😍خدا حفظشون کنه گل دخترامون..انشاءالله ت ...

ممنونم نفسی عزیزم😘😘 خیلی خیلی از همتون ممنونم که دعام کردین. خدا حافظ خودتون و‌نی نی های تو دل و تو راهی ایندتون باشه❤️

سلام به روی ماه هر سه تاتون، خدا خیرت بده با استیکر نوشتی چون با یه نگاه می شد فهمید همه چی خوبه،&nb ...

سلام زینب جان. ممنون عزیزم😘 اتفاقا اولشو خواستم با استیکر گریه شروع کنم چون دقیقا حس و‌حال اون موقعم بود و وقتی جوابو بهم داد از خوشحالی زدم زیر گریه. ولی گفتم ممکنه در نگاه اول ناراحتتون کنه و اشتباه شه.☺️

وااااااایی هومت از دست تو🤣🤣🤣🤣فلج شدم از خنده تخم مرغ بابا🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور ا ...

محیا جون  خیلی از دوستان با یک جنین مامان شدن انشالله بزودی خبر بارداریتو میشنویم

قربونت بشم هومت جان خيلي خدارو شكر ميكنم و براي شما همه منتظرا دعا ميكنم كه زود زود مامان بشين  ...

والا همسرم رضایت داد اینماه قبل از رفتن برم برا انتقال

اونم هزارجور تعهد گرفته که اگه منفی شد نباید مثل دفه پیش کولی بازی دربیاری😁😁

ولی متاسفانه پری لوس مسخره نیومده تا الان🙄🙄دیگه نمیرسم به انتقال😕

ان شالله نیمه شهریور میریم🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️