2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

واااای الهی شکر عزیزم،انشالله که بیست روز دیگه هم میای و با خبر خوبت خوشحالمون میکنی 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عکس پاتولوژی رو برات میزارم ، شما ببین از جوابش چیزی متوجه میشین ، راستی azfچی هست؟ 

گلم این esr مخفف گیرنده های استروژن در مردان هست و به یه نقص ژنتیکی اشاره می کنه که برای شما هتروزیگوت هست یعنی هر دو تا ژن معیوب نیستن

در مورد نقش استروژن در آقایون نوشته گرچه غلظت استروژن در مايع مني آقایون بالاتر از غلظت استروژن در سرم خانم هاست ولی کم و زیادش روی اسپرم اثر منفی داره

و در مورد کیس شما هنوز بحث هست

حتما با متخصص اورولوژی مشورت کنین چون خیلی تخصصی هست

یهESR دیگه هست مخفف rate ته نشینی گلبول های قرمز خون هست که بر اثر بارداری، یا عفونت بالا میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاکتور آزواسپرمی هست که بررسی می کنه آقایونی که آزواسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن به خاطر نقص ژنتیکی در ...

زینب جون اگر خودمون بدونیم علت الیگو اسپرمی چیه دیگه نیاز به این آزمایش نیست؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

واااای عزیزم چقد خوشحال شدم..خداروصد هزار مرتبه شکر..😍😍😍😍خدا حفظشون کنه گل دخترامون..انشاءالله تااخرش ب خیر و خوشی پیش میره عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام به روی ماه هر سه تاتون، خدا خیرت بده با استیکر نوشتی چون با یه نگاه می شد فهمید همه چی خوبه، 

واقعا سخت بود خوندن کلمات 

خدایا هزار بار شکرت😢😢😢😢فقط طاقت شنیدن خبر خوب دارم

ان شاالله به سلامتی بغلشون کنی 😍😍😍ست مادر دختری بزنین همه باهم

اگر علائم واسه همه یکی بود، تو مطب های سونو گاهی نمی دیدیم طرف بهش بگن خانم ماه 4 بارداری هستی، چه ج ...

خوش به حالش.کاش برای من پیش بیاد.اینقدر در قحطی و حسرت بچه موندم که میگم بچه هرچی بیشتر بهتر ۶تا۷تا...  

ممنون عزیزم انشاالله که به زودی نتیجه بگیری. نه عزیزم من اینبار میام تهران دکتر

تو مرکز ساری هم میکرو انجام دادیدو نشده؟

مشکلتون ذخیرس؟ 

اگه اره میشه بگید چ داروهایی دادن بهتون؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
گلم این esr مخفف گیرنده های استروژن در مردان هست و به یه نقص ژنتیکی اشاره می کنه که برای شما هتروزیگ ...

زینب جون esr بالا برای خانوما از چیه؟ من عفونت ندارم. ولی esr تو ازمایشم ستاره داره بالاس

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خوش به حالش.کاش برای من پیش بیاد.اینقدر در قحطی و حسرت بچه موندم که میگم بچه هرچی بیشتر بهتر ۶تا۷تا. ...

ايشالا خدا بهت ٣قلو گوگولي بده 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد 🖤🖤

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

خدا رو هزار بار شکر مصی جون.امروز انقدر یهو دلم گرفت یاد اون روز افتادم که از ۶تا تخمک فقط یه جنین تشکیل شد و همش از بین رفت.چققققدر گریه کردم و چقدر جیغ زدم چقدر ناامید بودم.چه عید بدی بود امسال اما خدا برام معجزه کرد و اون جنین چسبید به دلم.هیچ نیرویی بالاتر از خواست خدا نیست‌.خدایا خودت کمکمون کن دلمونو شاد کن

گلم این esr مخفف گیرنده های استروژن در مردان هست و به یه نقص ژنتیکی اشاره می کنه که برای شما هتروزیگ ...

زينب جان اين بحث استروژن و پاتو لوژي و اين ازمايش واسه ازو اس هاست فقط يا كلا برا همه آقايونه؟؟؟

...