2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047463 بازدید | 684604 پست
آره بابا، ول کن همش رگ گیری😂😂😂 همون برنج و نون، و عسل و انگور  خیلی سخت نگیر،  اصلا ...

قند و شکر که سال هاست نمیخورم.

برنجم زیاد تاکید نکرد.

نون رو گفت بیشتر.

منم هر چیز نونی رو خالی خالی خوردم این دو سه روز.

دستت درد نکنه.

کلا من شکمو ام ، با اینکه تهوع دارم ، حین خوردن خوبم ، بعدش باز حالت تهوع بیشتر میشه ، ولی بازم همش میخوام‌چیزی بخورم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از داروخانه خاصی گرفتین مثل سیزده آبان و هلال احمر؟

نه عزیزم از هیچکدوم از اینا نگرفتم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گرفت ولي شيرندارم صبحا فقط دارم ك سينمو ميگيره شبا سينم خاليه پسرم همش گريه ميكنه نميگيره

عزیز دلم توروخدا بچه رو گرسنه نگه ندار اینکه شیرت کمه کاریش نمیتونی بکنی میشه با مایعات و قطره شیرافزا و اینا یکم بیشترش کنی اما باز هم به اون حدی که باید نمیرسه این یه واقعیته و باید بپذیری میدونم دوست داری خودت به بچت شیر بدی منم تمام این راه ها رو رفتم چیزی نبود که نخورم اشک میریختم که چرا شیرم کمه اما برای پسرم دیگه فهمیدم این طبیعته منه و زوری نمیشه شیر رو زیاد کرد. دخترم تا دو سالگی هم شیر خودمو میخورد هم شیر خشک اما پسرم تا پنج ماهگی بعدش دیگه سینمو نگرفت اولش خیلی غصه میخوردم اما  بعد دیدم واقعا ارامش داشت شیر میخورد و سیر میشد و در ارامش میخوابید الان هم ماشاالله هم از دخترم درشت تره هم استخون بندیش محکمتره. این تجربه ی منه 

سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

خیلی ناراحت شدم  پیامتو دیدم خدا پدرت رو رحمت کنه و به شما صبر بده عزیز دلم. 🖤🖤

سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور احمق موقع خروج از مركز بهم گفت انتظار نداشته باش مثبت بشي😭😭😭😭😭 خدا نسل اين جور احمقاي بي لياقت رو از زمين برداره الهي، نميدونم اون موقعيت جاي همچو حرفي بود؟؟؟؟؟ تازه بي لياقت برگشته ميگه خيلي بياي بايد تا نتيجه بگيري😳خاك بر سر بيشعورش كنن، ميگه اصلاً نگران نباش فوقش اعدايي ميگيري😳عاخه من نميدونم چ را نمي فهمم با ذخيره ٤ تو آز ابن سينا، ايا اهدايي ميگيرن؟؟؟؟؟ عاخه چ بلايي سر تخمكام اومده چرا زوناي جنين كلفت ميشه و كيفيتش بد درمياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدايا خودت كمكم كن😭

زينبي جون امكانات جنين شناسي واقعا چيزي هست كه از مركزي به مركز ديگر متفاوت بتونه باشه؟؟؟ مگه وسايل و كار همه جا يكي نيست؟؟؟ ايا وسايل جنين شناسي و امكاناتشون مسئله ي مهم و تاثير گذاريه؟؟؟؟؟ اين كثافتا منو خيلي زجر دادن، اصلا دلسرد شدم نميدونم برم جاي ديگه جنين بهتر تشكيل ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟ ميگن زونا خيلي ناجور كلفت هس، يه روز ميگه از اس پ ر  م ه يه روز ميگه از ت خ م ك ه

من چ كنم خدا

...
نمی دونم چرا اسمش آبی نمیشه همش تو فکرشم، هیچ خبری از خودش دیگه نداده ان شاالله که داره روحیه شو تق ...

ممنون که به یادم بودی عزیزم. خداروشکر روبراهم تسلیم شدم در برابر خواست خدا اما ناامید نه. میخوام دو سه ماه دیگه دوباره برای بارداری تلاش کنم. برنامه مسافرت چیدیم تا حال و هوای هممون عوض بشه. شما هم برای ارامشم دعا کنید لطفا😘😘😘

آزي آزي آزي سلام دوست خوبم چه قد ب فكرت بودم كجايي؟ بهتري؟

خداروشکر عزیزم خیلی بهترم. به سلامتی انتقال دادی دیگه همه چیز رو بسپار به خدا نزار حرف های بی اساس دیگران روحیه ات رو خراب کنه خیلی ها با یدونه جنین هم باردار شدن. امیدت به خدا باشه. 

آره عزیزم.همه چی رو تا یک سقفی میپذیره. تازه من یه داروخانه پیدا کردم طرف قرارداده با تکمیلی ایران ...

چقدجالب،ازشوهرم پرسیدم گف بستگی داره ب جایی ک ادم کارمیکنه،بعضی جاهاموقع ثبت قراردادبیمه ایران دارووویزیت واینچیزاروپوشش میدن،واسه مادارووویزیت وسونوی داخل مطب روپوشش نمیده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون که به یادم بودی عزیزم. خداروشکر روبراهم تسلیم شدم در برابر خواست خدا اما ناامید نه. میخوا ...

آزی جونم خداروشکر ک حالت بهتره...آفرین مسافرت خیلی خوبه.انشاءالله صحیح و سالم باشی و دوباره بااولین اقدام نی نی میاد تو دلت🌸🌸😚😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
استروژل رو چطوری مصرف میکنی؟

اصلا پیدا نمیشه از صبح تمام داروخونه ها رو گشتم نیست که نیست😭😭 مثل ژله یه خط کش میزنی به بازو یا داخل ران

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊