2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
ممنون عزیزم اخه من همیشه دنبال علائم میگردم تو خودم. پیش خودم میگم حدددددداقل باید تکرر ادرار داشته ...

اگر علائم واسه همه یکی بود، تو مطب های سونو گاهی نمی دیدیم طرف بهش بگن خانم ماه 4 بارداری هستی، چه جور نفهمیدی؟ 

آخ الهی این جوری سورپرایز بشی، من چند نفر با چشمای خودم دیدم حتی به بارداری فکر نکرده بودن یهو غافلگیر شدن، خفن ترینش یه بنده خدا بود سه قلو داشت، بچه بعدی تو سونو بهش گفتن 6 ماهه بارداره 😍😍😍😍

ممنون عزیزم اخه من همیشه دنبال علائم میگردم تو خودم. پیش خودم میگم حدددددداقل باید تکرر ادرار داشته ...

عزيزم منم انقدر آب ميخورم كه صبح تا شب تو دستشويم كلا هميشه اينطورم 

فقط از علائم بارداري من كمي عضله پام درد ميكنه همين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشین آمپول پروژسترون رو بیمه تو قبول کرد؟ من برای داروهای پانکچر میرفتم داروخانه سیزده آبان و تقری ...

عزیزم کجایی شما؟ تهرانی

من امپول دارم نمیخام

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم منم انقدر آب ميخورم كه صبح تا شب تو دستشويم كلا هميشه اينطورم  فقط از علائم بارداري من ك ...

آز ک خیلی احتمالیه.

به نظرم بذار یک هفته دیگه برو.

م.ه بخای بری ساک رو ببینی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان. فامیل نزدیکمون دیشب بچه ده ماهش بی هیچ دلیلی فوت شده. حالم خیلی بده براش. توروخدا برای ...

عزیزم خدا صبر ب ه بهشون خیلی سخته واقعا😭

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ان شاالله، حتی آزمایشت رو بذار اونجا اورژانسی انجام بده  با خیال راحت نشاسته و قندهای طبیعی مث ...

یعنی فردا انجام ندم؟ بذارم یک هفته دیگه دیر نیست؟

تو این یه هفته چی بخورم؟!🙈

عاااااااااالیه، پیش به سوی مامان شدن

عزیز یه س

وال دیگه.

دکتر غدد ک برای تیروییدم رفتم گفت هفته ای ۴ تا قرص ویتامین دی هزار بخور.

بعد یادم نیست ویتامین دی رو گفت یا قرص آهن رو که باید ده الی ۱۲ ساعت با قرص تیروئید فاصله داشته باشه ، 

امروز میخوام ویتامین دی رو بخورم.

کی بخورم؟ شب خوبه؟

یا الان؟

یعنی فردا انجام ندم؟ بذارم یک هفته دیگه دیر نیست؟ تو این یه هفته چی بخورم؟!🙈

آره بابا، ول کن همش رگ گیری😂😂😂

همون برنج و نون، و عسل و انگور 

خیلی سخت نگیر، 

اصلا کسی هم که دیابت داره نمی تونه برنج و قند و شکر اصلا نخوره

ولی مثلا برنج با شوید بخور، بهتر از سفیده 

یا مثلا پلو عدس کشمش با گردو😋😋😋

نون هم سنگک بگیرن برات بهتره 

تخم حتما تو برنامه غذاییت بذار، مغزها مثل 4 مغز فراموش نشه

مویز هم دوست داری خوبه بخور

عزیز یه س وال دیگه. دکتر غدد ک برای تیروییدم رفتم گفت هفته ای ۴ تا قرص ویتامین دی هزار بخور. بعد ...

گلم فکر کنم با آهن باید این مقدار فاصله داشته باشه

مکمل ویتامین دی، کلسیم هم داره همراهش؟ 

اینم لینک یه پیج هست اطلاعات خوبی در مورد لووتیروکسین داره

https://ooma.org/post/68939/قرص-لووتیروکسین-مقدار-و-نحوه-مصرف/

اگر علائم واسه همه یکی بود، تو مطب های سونو گاهی نمی دیدیم طرف بهش بگن خانم ماه 4 بارداری هستی، چه ج ...

خدا کنه برا منم معجزه بشه🙏🙏

هرروز دعا میکنم برا مامانای منتظر که خدا هیچ زنی رو در انتظار مادرشدن نذاره به همه بچه بده بعد برا خودم دعا میکنم😕😕

اصلا بارداری برا من یه چیز عجیب غریبه. هر زنی رو میبینم حامله س میگم این چجور باردار شده🙄🙄

پاک دیوونه شدم😩😩بیچاره شوهرم خدا صبرش بده هر روز هرروز دلداری میده😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آره بابا، ول کن همش رگ گیری😂😂😂 همون برنج و نون، و عسل و انگور  خیلی سخت نگیر،  اصلا ...

تخم چیه زینب جون؟😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزيزم منم انقدر آب ميخورم كه صبح تا شب تو دستشويم كلا هميشه اينطورم  فقط از علائم بارداري من ك ...

شماهم پیاماتونو میخونم

اول از همه بهتون تبریک میگم که مامان شدید

بعدش من اگه جای شمابودم هرررررررر روز یه ساعت مشخصی  خداروشکر میکردم که با انتقال اول مامان شدم😊😊

جواب منفی بعد از انتقال وحشتناکه😔😔

شما که خودتون از اون استثناهای روزگاری😁😁حالشو ببر حسابی😘😘