2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دوفاستون رو بدون نسخه میدن بهم؟ یا باید دکتر بنویسه 

بدون نسخه میدن عزیزم ولی برای من دکتر نوشت اول داشت پروژسترون میداد بعد با توجه به شرایطم و اندومتریوز دوفاستون داد به نظرم برو بذار دکتر تشخیص بده چی بده چون الان تو شرایط خاصی هستیم و انتقال داریم وگرنه منم میدونستم چه دارویی باعث پریودی میشه 

ولی ترجیح دادم دکتر تجویز کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد الان تهران که اومدیم میگن اشتباه کردن اصلا نباید عمل میکرد فور ...

وای می بینید چیکار می کنن  چقدر بد انشاءالله که دوباره خوب میشن ممنون از راهنماییت گلم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
برا ما ک گفتن تکرارکن من دو روز بعد تکرارم شد ۴ هزار 

مبارکت باشه عزیزم.

اما بتای بالا ربطی نداره لزوما چون ما پروژسترون استفاده میکنیم و اون بالا میبره بتا رو.

من خودم روز ۱۴ ، ۳هزار بود، و روز ۱۷ ، ده هزار.

اما یکیه.

شما سونوی چند هفته رفتین دو تا بود؟ از اول دو تا رو دیدن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
برای یکبار هم که شده مجدد بیا و یه ویزیت پیش خانم دکتر یوسفی بشو و امتحان کن من از تهران میام رشت خی ...

که اینطور باشه امروز زنگ میزنم مرکز یه سوال می کنم دلم می خواد بیام یه مشاوره بگیرم اونجا ببینم بهم چی میگن بازم ممنون گلم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیزم من هماتوم نداشتم تو سونو های قبلیم لکه بینی قبل از ۶هفتگی داشتم الان ندارم خوب یا بد و نمید ...

خوب دلیل لکه بینیتون نفهمیدین چی بود؟

کاری کردین براش؟

مثلا شیاف یا آمپول اضافه کنین؟

یا آسپرین رو قطع کنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان شوهرم امروز جواب dfi رو گرفته مورفولوژی نرمال رو زده 0 درصد 100 درصد آب نرمال سونو هم کر ...

سلام عزیزم ماشالله به این روحیه😲😲😲😲دختر گل اینجا یه سری شیربانو داریم همسرانشون آزواسپرمی دارن ولی ناامید نیستن تازه بعضیاشون مامان سه قلو هم شدن

اصلا جای نا امیدی نیست، شما حتی اصلا و ابدا کیس اهدایی هم نیستین

برو درمان رو با امید زیاد و توکل به خدا شروع کن حتی از لحاظ عدد و رقم هم برای میکرو عالی هستین

خوب دلیل لکه بینیتون نفهمیدین چی بود؟ کاری کردین براش؟ مثلا شیاف یا آمپول اضافه کنین؟ یا آسپرین ر ...

عزیزم من اوایل شیاف و واژینال میزاشتم بعد ی مدت دیگه راحت نمیرفت داخل اون موقع هم که خونریزی کردم به زور و با فشار شیاف گذاشتم که بعدش خونریزی و لکه بینی داشتم که دکتر گفت دیگه واژینال استفاده نکنم علت لکه بینی من شیاف واڗینال بود چون ی ندت بعدشم امتحان کردم وقتی واژینال استفاده میکنم لکه بینی پیدا میکنم وگرنه تا نه هفتگی هماتوم نداشتم

به نظرم لکه بینیت برای هماتومه ساید داره دفع میشه به دکترت گفتی لکه بینی داری؟

خدا جونم شکرت...
گلم مامان سبحان خودمون اولی رو بعد از عمل واریکوسل همسرش با میکرو باردار شد دومی رو طبیعی 😍😍😍😍ب ...

سلام عزیزم یعنی مورفو صفر با جراحی واریکوسل بالا میره تعدادش 70 میلیونه تحرک آ صفره و ب حدود 40 درصده یعنی عمل کنه خوب میشه جواب دی اف آیم هنوز نیامده ابن سینا میگه تا ظهر میاد خیلی نگرانم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

بچه ها بهم نخندینا من با کش شلوارم مشکل دارم😂😂

وقتی رو شکممه فکر میکنم به شکمم فشار میاره( مخصوصا الان که فهمیدم جفتم پایینه میترسم) میارمش بالای شکمم مادر شوهرم میگه بیار زیر شکمت😒شما هم مثل منید یا من خل شدم؟واقعا تاثیری داره به نظرتون؟؟

خدا جونم شکرت...