2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
دوستان من فردا ميشه ١٣انتقالم  الان چند هفتمه جنين هم بلاست بوده 🙏🏼

۴هفتته عزیزم البته پس فردا میشه۴ هفته تمام

روز چند انتقال دادن برات؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوفاستون رو بدون نسخه میدن بهم؟ یا باید دکتر بنویسه 

فكر كنم بدون نسخه بدن باز از بقيه كه گرفتن بپرس 

فردابرو داروخانه بگو يه بسته بده ببين چي ميگن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من يه چيز رو ميدونم كه نبايد تو انتقال عجله كني خودم هميشه پريم سروقت بود حتي بعد پانكچر يه روز اينو ...

توکل بخدا پری اول منم سر وقت بود، این عقب افتاده، حکمت خدا رو شکر دیگ صبر نمونده که 

آها پس هپارین رو سه ماه باید زد .به نظرت هپارین درد داشت یا آنوکسان؟

به نظر من انوکسا😁😁😁

منم تا الان هپارین داشتم اینبار انوکسا داد بهم💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۴هفتته عزیزم البته پس فردا میشه۴ هفته تمام روز چند انتقال دادن برات؟🌷🌷

روز ١٥سيكلم عزيزم 

من ١مرداد پريود شدم ١٥مرداد انتقال دادن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
توکل بخدا پری اول منم سر وقت بود، این عقب افتاده، حکمت خدا رو شکر دیگ صبر نمونده که 

عزيزم توكل كن به خدا هر چي خير 

ايشالا با اولين انتقال مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

چشم عزیزم مرسی لطف کردی وقت گذاشتی کمک کردی

فدات شم كاري نكردم 🌹🌹

فدات ميدونم سخته ولي شما مشكلي نداري بدون استرس و با آرامش اقدام كن  ترس از نزديكي بعد ٣سال مد ...

خدانکنه

ای جان چقدسخت بوده واست

دعاکن استرسم کم شه خودمم میخاماموقع اقدام استرسه میاد لنتی

این ماه میخام بیخیال شم

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
فكر كنم بدون نسخه بدن باز از بقيه كه گرفتن بپرس  فردابرو داروخانه بگو يه بسته بده ببين چي ميگن ...

دوفاستونو بدون نسخه میدن عزیزم.اختلاف قیمتشم یادم انقدر کم بود ما گرفتیم💜

روز ١٥سيكلم عزيزم  من ١مرداد پريود شدم ١٥مرداد انتقال دادن

فردا۴هفتتون تموم میشه💜

خدانکنه ای جان چقدسخت بوده واست دعاکن استرسم کم شه خودمم میخاماموقع اقدام استرسه میاد لنتی این ما ...

مرررسي خيلي سخت بود ولي تموم شد روزاي بدي بود ولي آخرش خوب بود 

ببين بعد پاكي يه روز درميون برو اقدام زياد هم به همسرت استرس وارد نكن هروز خرما و گردو و فندوق بهش بده خودتم رويال ژل بخر روزي يدونه بخور

فردا۴هفتتون تموم میشه💜

ممنوون گلم ❤️❤️

عزيزم ميگن بادوم خوبه واسه سفت شدن ني ني منم بخورم ؟ شما چيا خوردين بعد مثبت شدن

سلام عزیزم.تازه اومدیم هتل.رویان خیلی خوب بود.دکتر سجادی گفت آز اسپرمت خوب نیست اما برا میکرو میتونه ...

سلام عزیزم برات دعا میکنم خدا بهترین هارا برات رقم بزنه انشاالله به حق امام زمان کارهاتون خوب پیش بره و جنینای تپلی براتون تشکیل بشه😍😍😍پاپ اسمیر معمولا ده روز یا دوهفته ای آماده میشه ولی باز ازخودشون بپرس تاخیالت راحت بشه

😍😍خدایا شکرت

عزيزم ارامش جون ميگه بدون نسخه ميدن