2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ثمین جان دکتر سهیلا  عارفی تخصصشون تو سقط مکرر هستش.  دکتر توکلی هم متخصص مشکلات ایمنی وان ...

خواهری من تقریبا 5ماه پیش رفتم پیش دکتر توکلی و باهاش ویزیت شدم ایشونم نظر دکترمو تایید کردن الان تموم داروها رو برام دکترم به کار میگیره جز سرم آی وی ای جی که دکتر توکلی هم نظرش این بود که به درد شما نمیخوره حتی من التماسش کردم گفتم هزینش برام مهم نیست فقط شما برام تجویزش کنید که نکرد گفت عزیزم عوارضش برا شما بیشتر از منفعتشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون....  نه والا به این زودیا فکر نکنم حل بشه مگر اینکه خدا برامون معجزه کنه....  اوای ...

الهی بگردم...خیلی سخته..دعا میکنم مشکلتون تموم شه و ضرر زیادی نزده باشه به زندگیتون.البته که سلامتی خودتون و خانواده اولویت اوله

پرنسس من هم خوبه انا جونم❤ خداروشکر

اره واقعا جای خالیتون خیلی حس میشد.البته زینبی جون طفلی با این حالش تک تک پیامارو میخوند و بچه هارو راهنمایی میکرد

اما خیلی خوشحال شدم وقتی پیامتونو دیدم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون....  نه والا به این زودیا فکر نکنم حل بشه مگر اینکه خدا برامون معجزه کنه....  اوای ...

سلام آنا جون...چقد خوشحال شدم پیامتونو دیدم..واقعا دلتنگتونیم😍

میدونم خیلی سخته بخاطر کسی دیگه گرفتاربشی.ولی انشاءالله تنتون سالم باشه..مال از دست رفته هم ب امید خدا برمیگرده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای خدااااااااااااااا، حالا یکی نیست بگه این خارجی ها برای نهایت سه تا منفی اینا رو گفتن نه 16 تا☹️☹️ ...

دقیقا!!!!!! 

ادعاشون اینه میخواییم عوارض گریبانگیرتون نشه..... 

16 بار عوارض جمسی نداشته باشه که صددرصد داره روح که دیگه رسما تعطیل میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم يعني ٢٦رفتي قلب رو هم ديدي ؟

اره عزیزم..جنینم بلاست بود وروجک قلبش تشکیل شده بود..انشاءالله قسمت خودت بزودی وتک تک دوستان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون چقدر خوشحالم ک اومدین بین ما انشالله همیشه به همراه عزیزانت شاد و خوش و سلامت باشید

عزیزم خیلی دلم میخواد بیشتر کنارتون باشم.... 

انشالله توان همراهی داشته باشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم، تهوع که نه گلاب به روت 🙈🙈🙈 آره امروز غربال 1 بود، ان شاء الله با دعای شما بقیه ش هم خ ...

حل میشه.... 

این روزام میگذره..... 

نه عزیزم حل نشده.... 

باهاش کنار اومدیم..... 

انشالله دعا کنین مشکل بیشتر نشه.... 

نفسی جون استراحتت در چه حد بود؟منظورت استراحت مطلق که نیست؟ببخشید دکترم منو ترسوند پرسیدم ازش گفت تو ...

عزیزم من جفتم مارژینال بود تو ان تی یعنی لب ب لب دهانه رحمِ.بعبارتی خیلی پایین بود..منم اکثر روز درازکش بودم و فقط برانماز وغذا و دسشویی بلندمیشدم..جای هم اصلا نرفتم جز دکتر..دیگه تاسونو انومالی یکم بالاتر رفته بود لولاینگ شده بود ک گفتن جفت پاین از نوع  بی خطره و دیگه خیلی سخت نگرفتم

الهی بگردم...خیلی سخته..دعا میکنم مشکلتون تموم شه و ضرر زیادی نزده باشه به زندگیتون.البته که سلامتی ...

خدا حفظش کنه.... 

میدونستم دوستان چراغ این خونه رو روشن نگه میدارن..... 

انشالله زینبی جون و بقیه مامانا نی نیاشونو صحیح و سالم بغل کنن و بقیه دوستای منتظرمون شمارش معکوس نه ماهه شون رو شروع بشه.... 

حل میشه....  این روزام میگذره.....  نه عزیزم حل نشده....  باهاش کنار اومدیم.....&n ...

آنا جونم بخدا هممون خیلی ناراحت شدیم از مشکلی ک براتون پیش اومده انشالله خیلی زود ختم ب خیر میشه.صد تا صلوات برات میفرستم عزیزم انشالله ک خدا نگهدار خودت و شوهر و نی نیات باشه و مشکلتون زود برطرف شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به روی ماه تک تکتون.....  چقدر خوشحالم با خبر خوب تاپیک رو باز کردم.....  اینو به ف ...

سلام آنای مهربونم .خیلی خوشحالم به خونت برگشتی .این مدت دست دوستان درد نکنه در اینجا رو باز نگه داشتن ولی جات خیلی خالی بود.دردونه هات انشالله که خوبن.

ثمین است دیگر مظهر صبر و استقامت.هر دم شجاع میشم میگم یا علی ثمین پاشو.باز شروع کن گاهی هم افسرده میشینم سرجام.ولی ی وقتی ی روزی مطمئنم خدا جواب این صبر و استقامتمو میده امیدم به خداست توکل برخدا .

و اما ثمین.....برا بار هفدهم دارم خودمو آماده میکنم ان شا الله اینبار آخرین تلاشمه و ثمره ی تلاشمو میگیرم .

فقط کمی گوشه چشمی از نگاه خدا رو میخوام همین و بس.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
موفق باشی دوست عزیزم ،من میرم اونجا و خیلی راضی هستم البته الان عالی هستن من دارم با مراکز دیگه مقای ...

وهمچنین دوست عزیز 

نمی دونم شاید الان خوب شدن دیگه خسته شدم راستش اینقدر این دکتر اون دکتر کردم دقیقا نمی دونم الان چیکار کنم خودمم قاطی کردم اونجا پرونده دارم ولی حوصله ندارم دوباره بیام از اونجا شروع کنم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏