2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
یعنی هیچکی نیست جواب منو بده؟ من الان از صفحه ۱۰۱۱۰ شروع کردم ب خوندن ولی هنو ک کلی خوندم هنو ب جواب ...

گلم تا وقتی fsh بالا نرفته امیدوار باش

بعد هم اسپرم ضعیف که هیچ با آزواسپرمی هم مامان داشتیم

حالا دقیقا مثل کیس شما خاطرم نیست ولی توکل به خدا برو جلو 

اینا همش اعداد و ارقام هست ولی خوب ممکنه چند بار تلاش لازم باشه، ممکنه دفعه اول هم بشه

خلاصه طب سنتی معتبر برید و یاعلی بگین ان شاء الله نتیجه عالی می گیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله گلم حتما خدا جواب اين همه سختي كه كشيدي رو با به معجزه شيرين ميده ايشالا فردا با يه بتاي خو ...

سلام خانم گلي خوبين ني ني ها تپلي چطورن؟

عزيزم دو روز حالت پريودي نسبتا شديد مياد سراغم و ول ميكنه پاهام از اول انتقال يخ زدن

مرسی ک جواب دادی عزیزم. با اولین  میکرو گرفت؟ من میترسم فردا بهم بگن تخمک اهدایی،بخاطر همین خیل ...

عزیزم اگر fsh بالا باشه و تکرار کنن و باز هم بالا باشه و سونو روز سوم یا دوم پری انجام بدن و فولیکول آنترال نباشه میگن اهدایی 

اصلا یهو تسلیم نشو 

فکر کنم خاکستری جان دفعه اول باردار شد 

ولی هر کس یه مدل هست

فقط گلم اگر تو سیکل درمان رفتی حتی نذار مادر خودت خبر دار بشه، خودت و همسرت محرم اسرار هم باشین

دوستان من خيلي ناراحتم پيش خودم ميگم كاش لااقل قبل اينكه برا بار سوم انتقال بدم ازمايشات ايمني رو انجام ميدادم

الانم پناه برخدا 

خيلي از دست بي توجهي خودم دلگيرم 

به پزشكم هم گفتم گفت لازم نيست 

اخه از كجا ميدون لازم نيست

بچه ها جواب منم بدین لطفا😁😁 دیگه هیشکی منو تحویل نمیگیره ها🤣🤣 بنظرتون دو تا انتقال منفی میتونه ب ...

عزیزمی کباب شدم برات اخه

گلم اگر تا حالا آز غلظت خون ندادی حتما انجام بده، ایمنی ها هم خوبه الان انجام بدی

حتما نتیجه رو بگو اینجا

دوستان من خيلي ناراحتم پيش خودم ميگم كاش لااقل قبل اينكه برا بار سوم انتقال بدم ازمايشات ايمني رو ان ...

عزیزم ان شاالله مامان شدی این احساسی شدن ها هم مال همین هست

فعلا جز اینکه دعا کنم ان شاالله مامان شده باشی هیچی دلم نمیاد بگم

یه دوستی دارم اونم دو بار انتقال منفی و قبلش سه بار آی یو آی منفی داشت

یعنی گریه میکردم برو آز ایمنی و انعقادی بده، نرفت آخرش بار سوم باردار شد الانم حال نی نی ش خوبه فقط سر غربال دوم یه کم نگرانه براش دعا کنین 

عزیزم ان شاالله مامان شدی این احساسی شدن ها هم مال همین هست فعلا جز اینکه دعا کنم ان شاالله مامان ش ...

زينبي جان عزيزم خانم مهربون  مرسي از اينهمه انرژي كه به همه دوستان و من ميدي

ايشالا همينطور كه شما ميگين ممنون از دعاهاتون🌺

ايشالا بحق پنج تن غربالگري اين مادر عزيز هم خوب باشه اگر قابل باشم براشون دعا ميكنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم شما چندبار سیکلتون به خاطر ضخامت کنسل شد؟ هربار هم سیکلتون با استرادیول بود؟ 

من دو بار کنسل شد . آره با استرادیول بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانم گلي خوبين ني ني ها تپلي چطورن؟ عزيزم دو روز حالت پريودي نسبتا شديد مياد سراغم و ول ميكنه ...

سلام عزيزم واي نيني تپلي 😍😍😍

انشاالله علائم بارداري گلم انشاالله مامان شدي 🥰🥰🥰

فردا ميري آز؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان من خيلي ناراحتم پيش خودم ميگم كاش لااقل قبل اينكه برا بار سوم انتقال بدم ازمايشات ايمني رو ان ...

خورشيد جونم عزيزم وقتي دكترت ميگه لازم نيست بهش اعتماد كن مامان شدي رفت بعد الكي استرس داري به چيزاي خوب فكر كن 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ان شاالله مامان شدی این احساسی شدن ها هم مال همین هست فعلا جز اینکه دعا کنم ان شاالله مامان ش ...

زينب جون انشاالله فردا ميري غربالگيري با خنده برگردي عزيز دلم 

واسه منم دعا كن انشاالله ني ني تو سالم و تپل و به موقع بغل كني ❤️❤️❤️

شما نمیدونید خوردن ال دی قبل از سیکل انتقال رو ضخامت تاثیری هم داره؟ برای چی معمولا تجویز میکنن؟&nbs ...

اینو نمیدونم عزیزم ولی ب همه هم میدن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود