2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خودمم فک کنم همون سه خطی نبوده، دیگه توکل بر خدا، تا ببینم ماه آینده چی میشه،بازم ممنون عزیزم

توکل بخدا عزیزم..انشاءلله ماه بعد انتقال میدی و مامان نی نی های گلت میشی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@نفسی۸۳۵

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل بخدا عزیزم..انشاءلله ماه بعد انتقال میدی و مامان نی نی های گلت میشی😍

ابی نمیشه🤔🤔🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@ نفسی۸۳۵

@ نفسی۸۳۵

اینجوری قبول نیس😁 بایدبعد ک تایپ کردی ابی بشه

@arameshemon    ‍ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مثبته انشالله عزیزه دلم فدات شم😍

مرررررسي گلم ❤️🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اینجوری قبول نیس😁 بایدبعد ک تایپ کردی ابی بشه @arameshemon    ‍

اره هر جوری میزنم نمیشه😣🤔

عزیزم نام کاربری را که تایپ میکنی یه جدول میاد بالاش که نام کاربری‌های مختلف هست، باید رو نام کاربری ...

اهان بینم اینم امتحان کنم😁😉

اهان بینم اینم امتحان کنم😁😉

عزیرم اسمهایی که قبل و بعدشون عدد هست، موقع نوشتن اعداد کیبوردت رو انگلیسی‌کن و اعدادو انگلیسی تایپ کن.بعد اسمشو میاره بزن روش

راستی بعد‌ @ فاصله نذار اصلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم