2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنون جانم، یعنی با سیکل نچرال ضخامتی که مدنظرشون هست بهتر جواب میده؟ 

قبلا تو سيكل طبيعي ميرفتي سونو ضخامتت خوب بود ؟

اگه خوب بوده انشاالله سيكل انتقالت خوبه خود لترزول هم باعث ميشه ضخامتت بره بالا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله مثبته عزیزدلم....علایم دارین؟لکه بینی چطور؟

فدات شم نه هيچي 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون جانم، یعنی با سیکل نچرال ضخامتی که مدنظرشون هست بهتر جواب میده؟ 

نمیدونم.عزیزم ..چون من انتقال اولم سیکل نچرال بود لتروزول بهم دادن ک گفتن اوضاع رحم خیلی عالی هست..لتروزول میدن بعد امپول ازادسازی میدن ک تخمک گذاری انجام بشه. فک کنم براتو هم همین سیکلو در نظر گرفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@مرجان_و_لوبیاش  

سلام گلم خوبی گل دختری چطوره ؟😍ای جانمممم کم بوده لحظه ی دیدار😍😍😍 نشد پستت رو ریپلای کنم صدات زدم 😬منم خوبم عزیزم الان بهترم فسقلی هم خوبه فقط ننه اش رو نصف جون میکنه  تا دوباره سونو برم چند کیلویی دیگه اب میکنم 😣 مادر برامون دعاکن این روزا برام پر از استرس هست 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قبلا تو سيكل طبيعي ميرفتي سونو ضخامتت خوب بود ؟ اگه خوب بوده انشاالله سيكل انتقالت خوبه خود لترزول ...

آره عزیزم، تو سیکل طبیعی اصلا مشکل ضخامت نداشتم خوشبختانه، دیگه توکل بر خدا

منم نداشام گلم...قبل هم گفتم اصلا نه علایم نه لکه بینی...نگران نباش گلم مثبته انشالله😘 چند تا انتق ...

قربونت بشم مررسي از دلداريت ٣ تا گلم 

شنبه ١٢انتقالم ميخوام برم آز 

نمیدونم.عزیزم ..چون من انتقال اولم سیکل نچرال بود لتروزول بهم دادن ک گفتن اوضاع رحم خیلی عالی هست..ل ...

با سیکل نچرال ضخامتتون به حد مناسب رسید؟ دکتر راضی بود؟ سیکل دومتون با استرادیول بود؟ 

آره عزیزم، تو سیکل طبیعی اصلا مشکل ضخامت نداشتم خوشبختانه، دیگه توکل بر خدا

پس خيالت راحت 

ببين من خودم اينو امتحان كردم از اول پريودم رفتم پياده روي روزي يك ساعت بعد واسه سونو ضخامت ميرفتم همه چي عالي بود سه خط شما هم امتحان كن انشاالله كه با اولين انتقال مامان ميشي 🤲🏻💐🤲🏻

پس خيالت راحت  ببين من خودم اينو امتحان كردم از اول پريودم رفتم پياده روي روزي يك ساعت بعد واس ...

ممنون از راهنماییت عزیزم، حتما پیاده‌روی را انجام میدم ان شاالله

😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

مصی جان عزیزم دکترا حرف بیخود زیاد میزنن چرا انقدر زود خودت و باختی💜قربونت برم هنوز چیزی معلوم نیست دوفلوها کلا بد دیده میشن مطمینم که سالمه سالمن توام فکر مثبت کن ما برات دعا میکنیم و مطمینم انشاللللله به امید خدای مهربون هیچیشون نیست و از منو شما هم سالم ترن🌷🌷🌷🌷انشالله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
😭😭😭😭😭😭😭  نفسی دیدی چی شد؟ دنیا رو سرم خراب شد. همه چی تیره و تار شد😭😭😭😭 طفلک‌های م ...

امروز دکتر منم برام همون ازمایش رو نوشت که میبرن المان و گفت برو بده.فکر کنم سل فری اسمش

اما من امیدم به خداست که چیزی نباشه انشالله😥توام توکل داشته باش و مطمین باش ما سپردیم به مهربونترین خودش حافظشونه انشاللللللله💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

ای واااای،متاسفم عزیزم 😢😢انشالله که دکتر اشتباه کرده باشه،از خدا برات آرامش میخوام و انشالله که هرچی به صلاح هست برات رقم بخوره🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
با سیکل نچرال ضخامتتون به حد مناسب رسید؟ دکتر راضی بود؟ سیکل دومتون با استرادیول بود؟ 

اره با سیکل نچرال که ضخامتم بهتر از با استرادیول بود

ولی دفعه دوم ک مثبت شدم بااسترادیول بود.

راستی ضخامت علاوه بر عددش ک مهمه بالابره..سه خطی بودنش مهم.تره..شاید براتو سه خطی نبوده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره با سیکل نچرال که ضخامتم بهتر از با استرادیول بود ولی دفعه دوم ک مثبت شدم بااسترادیول بود. راست ...

خودمم فک کنم همون سه خطی نبوده، دیگه توکل بر خدا، تا ببینم ماه آینده چی میشه،بازم ممنون عزیزم