2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
انشاءالله که صحیح و سالم میاد بغلت😍 من فردا غربال دارم. خیلی برام دعا کن. هفته پیش رفتم گفت فندوقا ...

عزیزم ان شاالله همه چی عالی باشه

درکت میکنم مادر و هزار تا استرس

به منم گفتن به جای 5شنبه، شنبه برم غربال اشتباه نوبت گذاشتن برام😐😐😐

سلام دوستان عزیز عذر میخوام فردا دهم انتقالمه و از دیروز جای آمپولای پروژسترونم خارش بدی گرفتن ب طور ...

عزیزم باید هر بار بعدش ماساژ بدی با دستمال اب گرم💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که صحیح و سالم میاد بغلت😍 من فردا غربال دارم. خیلی برام دعا کن. هفته پیش رفتم گفت فندوقا ...

عزیزم۲قلو رو چرا میگن اما ۱قلو دیده میشه.دقت کنی معمولا ۲قلوها بالای۳کیلو نیستن پس از کوچیکیشون کوچولوان قربونشون برم من.انشاللله فردا هم با خبرهای خوب میای انشاللله به امید خدا💜💜💜🌷🌷🌷⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام محیا جون چرا بهتون کلا شیاف نمیدن؟؟ من شدیدا به امپولش حساسیت دارم علاوه بر ابسه و خارش شدید تب ...

نترس عزیزم اثرش یکی هست، فقط ان شاء الله لک هم نداشته باشی که تبدیل به آمپول نشه 😬😬😬😬

نهایت هم اگر شد نترس موقتیه

منم فقط تا 20 روز بعد لکه بینی آمپول داشتم

عوضش الان سرم دارم جبران شد😐😐😐😐😂😂😂😂

عزیزم۲قلو رو چرا میگن اما ۱قلو دیده میشه.دقت کنی معمولا ۲قلوها بالای۳کیلو نیستن پس از کوچیکیشون کوچو ...

انشاءالله🙏😍 ممنونم از دعای خوبت😘

خدا نکنه عزیزم خودت و نی نی ات همیشه سالم و سلامت باشید❤️❤️

ارامش جان سونویی که تو نه هفته رفتی می دونی crl چند بود؟ 

الان رفتم دیدم ۳۵ زده

برای شما چنده؟😗😗😗😗😍😍😍😍😍

انشاءالله🙏😍 ممنونم از دعای خوبت😘 خدا نکنه عزیزم خودت و نی نی ات همیشه سالم و سلامت باشید❤️❤️

البته گفت ۱۰ هفته و ۱ روزته ۳۵

[QUOTE=100948795]همون اندازه قد جنین که از سرش تا پایین اندازه 

البته اصلا با کسی عزیزم مقایسه نکن چون ۲قلو جاشون کمتره و طبیعیه ریزترن واقعا هم منطقیه بر ای همین باید با ۲قلو مقایسه کنی عزیزم💜💜💜💜