2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان عزیز عذر میخوام فردا دهم انتقالمه و از دیروز جای آمپولای پروژسترونم خارش بدی گرفتن ب طور ...

عزيزم منم جاي آمپولم خيلي ميخاره  ولي اصلا نبايد روشو بخاروني بدتر ميشه با يه حوله نازك گرم روش بكش اروم همين من اينكارو كردم خوب شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساراجون پروژسترون چي دادن بهت؟ فقط شياف؟ يا شياف و يه روز درميون امپول؟

سلام محیا جون چرا بهتون کلا شیاف نمیدن؟؟ من شدیدا به امپولش حساسیت دارم علاوه بر ابسه و خارش شدید تب و لرز میگیرم اینبار دکتر گفت شیاف میدیم ولی من همچنان نگرانم نکنه امپول موثر تره😖😖

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ای جانم.خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزدلم❤😘امیدوارم به سلامتی بغلش بگیری.بتات هم عالیه👌🏻ان شاالله قسم ...

سلام خاکستری جون خوبی؟ گلم اگه اشتباه نکنم شما واسه انتقال کلا شیاف استفاده کردی درسته؟؟ فرتیژست یا سیکلوژست بود؟؟؟ و اینکه از دو روز قبل از انتقال باید استفاده کنی شما واژینال گذاشتی یا رکتال؟؟ چون فکر میکنم واژینال رحم رو از اون تمیزی در میاره که بخوان انتقال بدن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

واااااااااااای اخه چرا خدایا؟  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان دارم حوله داغ میذارم

شرايطمون مثل همه اصلا جاشو نخارون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره من یکبار شدم بعد معلوم شد کیست داشتم

عزیزم فکر کنم پیام رو اشتباهی ریپلای کردی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

اصلا لال شدم و فقط اشک میریزم توی تاریکی.نمیدونم چرا خدا برا بعضیا اینقدر عذاب میفرسته من که دیگه بریدم غم و درد خودم کم بود اینم خبر از شما.واقعا اگر همسرم خواب نبود با صدای بلند زار میزدم    

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا نکنه عزیزم فقط آرزومه سالم باشه 🤲🤲🤲🤲

انشاءالله که صحیح و سالم میاد بغلت😍

من فردا غربال دارم. خیلی برام دعا کن. هفته پیش رفتم گفت فندوقات ریزن نمی تونم بررسی کنم برو هفته بعد بیا. این یه هفته خفه شدم از نگرانی. بچه ها اکثرا تو سن بارداری من رفتن غربال و ندیدم کسی رو بهش بگن برو بعدا بیا. 😬

شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی ه ...

غم عالم نشست توی دلم .نمیدونم اصلا چطوری دلداری بدم عرضه ی اینم ندارم والا

مرسی عزیز دلم تو اوج نا امیدی خدا معجزه شو‌نشونم داد راستی بتا دادم ۳۵۲ بود تیترم🥰

خیلی خیلی مبارکه. عزیزم علت میکرو چی بود؟ دفه چنذمتون بود 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
پس به نظرت باید دارو مصرف کنم برا تیروئید؟

گلم نظر من که نه فدات شم

ولی نظر تمام متخصیص غدد و زنان هست

کاش به دکترت یاد آوری کنی

من چند نفر میشناسم با tsh حدود 3.5 دکتر حتی سیکل پانکچر هم شروع نکرد براشون

حتما پیگیری کن گلم