2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه عزیزم دلیل خاصی نداشت.قبلا هم گفتم اینجا دیباوند تایم کاریش ۸تا ۳ .ازوقتی که رفتم سرکار مجبورشدم ...

مرسی عزیزم.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
اره دکتر ارولوژی گفت همونجا تکرار کن چون خود ازماسشگاهه هم تشخیص طبیه و هم ژنتیک شاید بخاطر همین گفت ...

عزیزم من اصلا هزینه ها یادم نمیمونه حتی سونوی اخرم یادم نیست چقد شده!در این موارد الزایمر شدید دارم😁

ولی فکرنکنم هزینه ها زیاد فرقی بکنه!فقط مراکز ناباروری دقت کارشون خیلی خیلی بالاست و خودشون میشمارن.اما جاهای دیگه شمارش با دستگاهه برای همین اکثرا خطا داره...

حتی دی اف ای هم همون مراکز ناباروری باید بده‌گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آز شوهرت کاملا خوبه حتی تحرکش اما چسبندگی داره اسپرمشون و غلظتش زیاده اون باید حل کنی

عزيزم ببخشید مگه باید غلظت اسپرم کم باشه؟ مال شوهر من 28 و تعدادش 87 هست، این خوبه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرجان جون از چند هفتگی دکترت بهت کرم داد برای ترک؟من همینجوریش رو ب ا س ن و پشت زانوهام پر از ترکه خ ...

عزیزم‌من از هفته بیست بهم داد دکتر.. هم کرم هم کمربند..

راستی به اون دکتری ک گفتم زنگ زدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام فداتشم.خداروشکر ماهم خوبیم.عزیزم چیزی نمونده تا بغل گرفتن پرنسست😍اون لحظه به یاد تموم منتظرا و ...

عزیزم دکتر برام گفته ۱۰ یا ۱۲ام شهریور. ان شاءالله خودشون دوم هستن.

دعا کنید دخملی عجله نکنه و دخمل خوبی باشه😚😙

عزیزم من هفته ۲۸ بودم بهم گفت.سونوی ۳۵ هفتم ک بری دیگه معلوم میشه دقیق.

ان شاءالله قسمت همه دوستان🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عه مگه کلسیم برای انقباض بده؟من تازه دکتر برام‌نوشته.اونم دکتری که رفتم بندر وگرنه اینجا که‌میگفت نی ...

منم اون اولا که می خوردم خوب بودم.این آخرا تیر کشیدن واژنم بیشتر شده بود دکتر گفت نخور دیگه..

ان شاءالله همه به سلامت دردونشون رو بغل کنن...😚😙

خدارو شکر مرسی عزیزم فقط جفتم بعد خلفی یه چیزی نوشته یعنی چی؟ و پایین نیست جفتم؟💜💜💜💜 جفت جوان ی ...

فوندال یعنی بالا، یعنی بهترین جای رحم

گرید 0 یعنی جوان

ماه آخر میشه گرید 4 یعنی پیر و موقع زایمان 

@آزی25776‍ ‍ ‍ 

آزی جون.حالت چطوره؟خوبی عزیزم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ساراجون نشاسته چی ؟؟ من چند بار پرسیدم از بجه ها  ولی متوجه نشدم 😂😂😂😂😂

😁عزیزم

نشاسته هم سه چهار روز اول ناشتا خوردم با اب ولرم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها یه سوال دارم راجع به متفورمین

دکترم برام سی عدد نوشت که یک ماه قبل شروع آی وی اف مصرف کنم

من با پریودی قبلیم شروع کردم .تقریبا ۵ عددش رو مصرف کروم اما چون تاریخ  میکرو رو تغییر دایم ادامه ندادم

با این پریودیم دوباره شروع کردم اما مرتب نخوردم.بعضی وقتها ک حالم بد میشد یه چند روزی ول میکردم.یه وقتهایی یک روز درمیون میخوردم

یعنی این سری تقریبا یه ۱۵ تایی مصرف کردم.

سوالم اینه که این ۵ روز باقیمانده به میکرو رو مصرف کنم یا دیگه ادامه ندم؟

فک کنم تخمدانام قات زدن دیگه

@negin69   خوبی عزیزم؟نی نی خوبه؟سونو مجدد رفتی یا هنوز وقتش نیست؟تو فکرتیم اگه تونستی یه خبر از خودت بده خانمی❤ان شاالله که همه چی خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم