2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لووتیروکسین چیه زینب جون؟خدا رو شکر کم کاری تیروئید ندارم،خوشبحالت که شیر سویا دوست داری من متنفرم ا ...

قرصی هست که برای کم کاری تیروئید میدن

من قدیما مکسوی یا مانداسوی از شهروند میخریدم خوشمزه بود

الان نمی دونم هنوز هست یا نه

دوست نداری واجب نیست حالا

میخواستم خودم بگی م گفتم شاید دکترم ی مارک دیگه برام تجویز کنه منم روغن بی اویل و شنیدم خوبه شامپو ب ...

عزیزم.منم دکترم گفت ماستلا بگیر دیکه گیرم نیومد..بایو اویل خریدم.فعلا چندروزیه دارم استفاده میکنم ببینم تاثیرش چطورباشه. .هر چی زودتر بزنی هم بهتره بنطرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واریکوسل دوطرفه داره گریدشو نمی دونم ما شمال هستیم باید نوبت بگیریم ازقبل میخوایم بیاییم 

آره گلم باید نوبت بگیری قبلش 

از رویان یا مطبش

شماره مطبش الان ندارم ولی پذیرش مردان زنگ بزنی میدن بهتون

عزیزم tsh   ۲.۳هست

پس خیلی به صلاحت نیست

واسه بارداری این میزان کم کاری محسوب میشه، سعی کن با لوبیا سبز و گوجه فرنگی و آب زیاد و پیاده روی جبران کنی

حالا روزی چندتا دونه هم خوردی مهم نیست

مصرف کلم و بادام زمینی و شیرینی مصنوعی هم برای کم کاری تیروئید خوب نیست 

😑😑😑😑😑من دکترم گفت دوباره ازمایشو تکرار کن تو همین ازمایشگاهی ک انجام دادی 😶 دوباره رفتم اونجا ...

😑😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای بابا

فکر کنم خود دکتر بنده خدا هم توجیه نیست حتما باید مرکز ناباروری باشه 

زینب جان میبینی غربال منو ببین چی گفته بچم چجوریه و جفتم پایین یا نه💜💜💜💜💜💜

عزیزم همه چی عاااااااااالیه، جفت جوان و خلفی هست، خیلی خوبه 

ان تی هم عالیه 

استخوان بینی و اندام های حیاتی هم دیده شدن هوراااااااا 💃💃💃💃💃💃💃

😑😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای بابا فکر کنم خود دکتر بنده خدا هم توجیه نیست حتما باید مرکز ناباروری ...

اخه من زودی باردار میشمااا ولی خب مشکل واسه جنین پیش میاد و مجبور میشم سقط کنم

آره گلم باید نوبت بگیری قبلش  از رویان یا مطبش شماره مطبش الان ندارم ولی پذیرش مردان زنگ بزنی ...

ممنون دستت درد نکنه زینب جونی خیلی خوبی😍😘خواستیم بریم زنگ میزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم همه چی عاااااااااالیه، جفت جوان و خلفی هست، خیلی خوبه  ان تی هم عالیه  استخوان بین ...

خدارو شکر مرسی عزیزم فقط جفتم بعد خلفی یه چیزی نوشته یعنی چی؟ و پایین نیست جفتم؟💜💜💜💜

جفت جوان یعنی چی؟😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببخشید پستهای قبلیتون رو که خوندم ظاهرا قبلا دکتر دیباوند پزشکتون بوده و الان اومدید زیر نظر دکتر نق ...

نه عزیزم دلیل خاصی نداشت.قبلا هم گفتم اینجا

دیباوند تایم کاریش ۸تا ۳ .ازوقتی که رفتم سرکار مجبورشدم شدم دکترمو عوض کنم آخه تایم کاریه منم همینه

برای من که مشکل از شوهرمه فرقی نمیکنه پیش کدوم دکترزنان برم.این مدت هم فقط شوهرم میرفت دکتر

دکترهای اهواز همه دریک سطحن.نگران نباش