2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من که از دکتر پرسیدم گفت استفاده کن اما حواست باشه داخل نره.. منم ک ترسو. با همون ژیلت هر جا دم دست ...

منم با همون ژیلت میزنم، آینه میگیرم میزنم، چون میترسم موبر ضرر داشته باشه، راستی مرجان شکمت ترک خورده، برای من سمت راستم که قلمبه تره چند تا ترک، سمت چپ خیلی کم، یکی دو تا خط افتاده، کرم هم نزدم چون تنبلم😴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دی اف ای راحت میاد پایین.فقط مراقبت میخواد.باردوم ک از داد رسید به ۳۸ ، اصلا باورم نمیشید.تااینکه شد ...

انشالله ک همه چی خوب بشه من زیر نظر کبری شجاعی ام اون ازمایش شوهرمو دید گفت برو پیش دینیار خزاعلی حالا نمیدونم دکتر خوبیه یا نه؟😑 ولی پیش دکترا دیگه هم میرم پنجشنبه پیش معتمدفر سونو داپلر داره شوهرم انشالله ختم بخیر شه

خانوما خوبید من به پیشنهاد دکترم 14 روز پیش آی یو آی کردم از روز نهم افتادم به لکه بینی روز یازده آز ...

بهار جون من تجربه ای یو ای ندارم ولی فکر کنم چون آزمایشت منفی بوده پریود شدی ان شاءالله طبیعی باردار بشی

خدا جونم شکرت...
عزیزم مبارکه ب سلامتی مامان شدی؟🙏 از دوستتون آرزو امید چه خبر ایشون هم مادر شدن؟

سلام عزیزم خوبی ممنونم🙏🏽♥️

نه متاسفانه هنوز نه مشغول درمان کردنه ایشالله به زودی خدا معجزه شو ‌نشونش میده

خیلی دلش پاکه امیدوارم زودی مادر شدنشو ببینم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلامممم سارا جون خوبی عزیزم کجایی کم پیدایی ؟  خداروشکر عزیزم مثبت اونم چه مثبتی مبارکت باشه ا ...

سلاااام عزیزم خوبی😍

مرسی فدات شم ایشالا قسمت همه منتظرا

الهی امین

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آها شما مشکل ژن های انعقادی نداشتی ؟میدونی چرا به جای سلکسان هپارین بهت داد؟از لحاظ pai و mthfr مشکل ...

نه من یه کم ایمنیم لب مرز بود که هپارین واسه ایمنیا بهتر از بقیه س

شما علایم دیگه ایی دارین مثلا ترشحات یا حالت تهوع ؟

نه عزیزم فعلا ندارم