2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام

این بی بی منه

روز دهم انتقالم

شنبه هفته پیش انتقال داشتم

ممکنه مثبتش کاذب باشه؟

امپول هاش سی جی هم نداشتما

در چه صورتایی کاذب میشه؟

۲ تا بلاست انتقال دادم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرجان جون دكتر طرازي بهم نداد گفت هموني كه تو فميبيونه كافيه ولي من سرخود ب٦ رو ميخورم و ب١٢ هم يكي ...

محیا سلام خوبی چه خبر

انتقال داری؟ بارچندمته؟

مثل من پیش طرازی تو‌ابن سینایی

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

مبارکههه انشالله سالم بیاد بغلت دوسته منم تو روز یازدهم بی بی زد مثبت شد و الان دوقلو حاملست

بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

ای جاااانم مبارکه 😍😍انشالله ماه دیگه قسمت من و بقیه مامانهای منتظر😀😀

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مبارکه عیدیتو گرفتی ،حتما ۲ تاش گرفته،چرا کاذب باشه واقعی واقعیه

دعا واسه منتظرها یادت نره😘😘😘😘😘

خانمها دیروز دکتر استرادیول رو گفت روزی چهارتا و نصفی پنتوکسی فیلین ، پنتوکسی فیلین واسه بازکردن عروقه؟؟؟ ربطی به ضخامت داره؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مبارکههه انشالله سالم بیاد بغلت دوسته منم تو روز یازدهم بی بی زد مثبت شد و الان دوقلو حاملست

ای جونم مرسی عزیزم♥️

ای جاااانم مبارکه 😍😍انشالله ماه دیگه قسمت من و بقیه مامانهای منتظر😀😀

ایشالا قسمت همه منتظرا😚♥️

مرسی انتظار جان

نتونستم رو پستت ریپلای کنم

انشالله قسمت همه منتظرا🙏🏽♥️

بچه ها ازمایش ان تی همون روز اماده میشه؟

نه تقریبا ۲.۳روز بعد جواب و میدن💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم