2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
نفسی جون من بازم لکه بینی داشتم و رفتم سونو خدا را شکر جنینم چیزیش نبود . میگم وضعیت جنین شما چجوره ...

خداروشکر ک مشکلی نبوده عزیزم...بچه منم هم انومالی هم سونو هفته پیش ک رفتم.سفالیک هس..فک.نکنم موردی باشه که.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستم هم میتونی بعد ناهار بخوری، به شرطی که کنار غذا دوغ نخوری، هم میتونی یکی دو ساعت با صبحانت فاصل ...

ممنون عزیزم بعد ناهار مولتی ویتامین میخورم...میشه جاشو عوض کنم بنظرت؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ک مشکلی نبوده عزیزم...بچه منم هم انومالی هم سونو هفته پیش ک رفتم.سفالیک هس..فک.نکنم موردی ب ...

این سونو ک دیروز رفتم پایدار رفتم نظری نبودش . نمیدونم چرا هی لکه بینی میره و هی میادش منم خیلی نگرانم بخاطر همین لکه بینی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
این سونو ک دیروز رفتم پایدار رفتم نظری نبودش . نمیدونم چرا هی لکه بینی میره و هی میادش منم خیلی نگرا ...

نگران نباش..وقتی بچه حالش خوبهِ.لکه بینی هم ک گفتن بخاطر جفت هست..حالا ب مرور ازبین.نیره

نگران نباش..وقتی بچه حالش خوبهِ.لکه بینی هم ک گفتن بخاطر جفت هست..حالا ب مرور ازبین.نیره

یعنی میشه لکه بینی بخاطر جنین بوده باشه ک اول عرضی بودش الان سفالیک شدش ؟؟ راشتی وزنشم زده بودش ۵۷۰ گرم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی میشه لکه بینی بخاطر جنین بوده باشه ک اول عرضی بودش الان سفالیک شدش ؟؟ راشتی وزنشم زده بودش ۵۷۰ ...

خب خوبه وزنش...

دقیق نمدونم.عزیزم ولی امکانش هم.هس بخاطر جابجایی یکم خونریزی ایجاد کرده باشه...ولی این که چرخیده خیلی بهتره..تو حالت عرضی جنین نمتیونه زیاد تکون بخوره

خب خوبه وزنش... دقیق نمدونم.عزیزم ولی امکانش هم.هس بخاطر جابجایی یکم خونریزی ایجاد کرده باشه...ولی ...

کی میگذره این چن ماه واقعا خیلیییی استرس دارم خیلیییی . ان شالله برا هر دومون ب سلامتی طی بشه . شما ی هفته ازم جلویین ان شالله ک اول شما فارغ شین و بعدشم من یام با هم . 

کی میگذره این چن ماه واقعا خیلیییی استرس دارم خیلیییی . ان شالله برا هر دومون ب سلامتی طی بشه . شما ...

وااای اره...منم دوس دارم زمان زودتر بگذره..انشاءالله براهمه بسلامتی بگذره

مرسی دوستم، ان شاالله تو ام این چند وقت باقیمونده رو به سلامتی طی کنی، راستی موسیقی موتزارت، بزنی تو ...

فدات خانمی.عه چه جالب.من دوست داشتم خونه ی خودم بودم این مدتو که با دخترم حرف میزدم براش شعر یا قصه‌میخوندم.اخه‌جلو مامانم اینا روم نمیشه😂(البته خداروشکر یه برادرزاده ی کوچولو دارم به بهونه ی اون بعضی وقتا شعر و کتاب میخونم) موسیقی رو هم میذارم براش گاهی وقتا.حتی یه سری صداها مثلا حس میکنم براش آشناست...چشم حتما این موسیقی رو سرچ میکنم و دانلود میکنم

ان شاالله به سلامتی پسر عزیزتو بغل بگیری...پس تا دو هفته ی دیگه وروجکت بغلته ان شاالله؟😍😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 فدات خانمی.عه چه جالب.من دوست داشتم خونه ی خودم بودم این مدتو که با دخترم حرف میزدم براش شعر ی ...

جوجه ی نازت باهوشه دیگه،از الان وروجک صداها رو میشناسه😇 منم اره تا دو هفته دیگه حداکثر باید از جای گرم و نرمش بیرون بیاریمش😁 دعا کن برام همه چی به خوبی و خوشی پیش بره، میگم الان تو چطوری موهای زائدو میگیری؟ بنظرت موبر ضرر داره چون من دیگه اون پایینو نمیبینم که بخوام از ژیلت استفاده کنم🙈🙈 

فدات خانمی.عه چه جالب.من دوست داشتم خونه ی خودم بودم این مدتو که با دخترم حرف میزدم براش شعر ی ...

دقیقا منم.عین.تو دوس داشتم خونه خودم باشم صبح تا شب با بچم حرف بزنم و براش شعر بخونم . ولی منم روم نمیشه خونه مامانم 😄

خلاصه همیشه کلی برنامه ریزی داشتم واس دوران بارداریم ک بخاطر این استراحت و بودن خونه بابام نتونستم هیچکدومش عملی کنم😩

جوجه ی نازت باهوشه دیگه،از الان وروجک صداها رو میشناسه😇 منم اره تا دو هفته دیگه حداکثر باید از جای ...

قربونش برم ولی بعضی وقتا خیلی بهم استرس میده.مثلا جدیدا خیلی کم حرکت شده درسته از اولش هم زیاد پر جنب و جوش نبود.حتی سونو بیوفیزیکال بهم گفت دخترت از اون پر جنب و جوشا نیست مدلش اینجوریه که آرومه...ولی دیروز تا حالا قسمت تخمدانام انگار تیر میکشه...حس میکنم عفونته!نمیدونم از کجا مطمئن شم

ان شاالله به سلامتی بغلش میگیری عزیزدلم

دست رو دلم نذار خواهر😂 من از الان به فکر زایمانم که چجوری تمیزش کنم.همش نصفه نیمه میشه😂هروقتم میرم با ژیلت میزنم کلی خسته میشم بعد میام بیرون میبینم عه ...😂😂😂😂خلاصه خیلی کار سختیه.منم دیگه درست حسابی نمیتونم ببینم و اینکه نمیتونم خم شم شکمم درد میگیره.خلاصه کاش ربات چیزی بود برای این مواقع میشد ازش استفاده کرد🤣

ولی خیلیا رو دیدم موبر استفاده میکنن.فکرمیکنم بهتر از ژیلته البته اگه خطری نداشته باشه

خلاصه راهی پیدا کردی به منم بگو یاسی جون ثواب داره😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم