2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا چی شد رفتی سونو؟  چند جا رفتی آخه؟

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای قلب رو بشنوه و چک کنه هرچی جا به جا کرد صدایی نیومد گفت نگران نباش شاید پوزیشنش خوب نیست برو اتاق دکتر تا سونو کنه دکتر که سونو کرد گفت متاسفانه قلب نمیزنه و اندام جنین یکم حالت جمع شدگی گرفته احتمالا تو همین یکی دو روز اخیر قلبش ایستاده بعد هم گفت برو یه جای دیگه سونو کن چون بیمارستان با یه سونو اجازه کورتاژ نمیده رفتم به سونو دیگه اونم همینو گفت فردا ساعت ۶/۵ صبح باید بستری بشم برای کورتاژ. برام دعا کنید اروم بشم و راضی باشم به رضای خدا

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

اخی عزیزم😔😔😔😔

شما بازم میتونی طبیعی باردار بشی

خیلی از ماها وضعیتتون بهتره

ان شالله قسمتت بجا این یدونه دوتا باشه🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخی عزیزم😔😔😔😔 شما بازم میتونی طبیعی باردار بشی خیلی از ماها وضعیتتون بهتره ان شالله قسمتت بجا ...

به خدا امروز زار میزدم برای خودم اما میگفتم خدایا به هرکی بچه نداره بده و عذابش نده من که اوضاعم اینه خدا به داد اونایی برسه که اصلا بچه ندارن و این بلاها سرشون میاد. 

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

😭😭😭😭😭 ازی. جون اصلا باورم نمیشه

نمی دونم چی میشه گفت. اشکام سرازیره و میگم هنوز میشه بگن اشتباه کردن. که معجزه شده.  که قلب پسرت می زنه

خدا خودش به دلت صبر بده😭😭😭😭

گلم ان شاالله مامانی ولی من توجه نکردم اون موقع شیاف هم واژینال میذاشتم دیگه کلا نمی دونم چه شکلی ...

بعد از انتقال واژینال داشتی بعد عوض شد؟ فقط شیاف داشتی یا امپولم کنارش بود؟

...
به خدا امروز زار میزدم برای خودم اما میگفتم خدایا به هرکی بچه نداره بده و عذابش نده من که اوضاعم این ...

خدا هیچکس رو اینجوری امتحان نکنه😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستان هیچکی تو این تاپیک از این دو تا امپول استفاده نکرده؟؟ گونادوپین و پرگووریس ؟؟؟

من پرگووریس استفاده کردم،شوهرم برام تزریق کردبازاویه ۹۰ درجه بافاصله ۴ انگشت دورناف،اب مقطرروباسرنج مخصوص(انسولین)کامل میکشیداروم واردپودرپرگووریس میکردو اجازه میدادکامل حل بشه بعد میکشیدوتزریق میکرد

گلم من سر کار میرفتم استراحت پیش کش ولی باز هم محتاجم به دعا

زینب جون شما کارتون بیمارستانیه؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم تو حالت عادی 50 درصد تو آی یو آی تعیین جنسیت 70 درصد تو میکرو از عوارضش و خطر و هزینه و pgd بگ ...

ممنونم از جوابتون میکرو همون ای وی اف ؟

ببخشید شما هزینه ای یو ای و ای وی اف رو میدونید

من فقط از لحاظ تعیین جنسیت میخوام نه درمانی بازم باید دارو زیاد بخورم

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.